Metallityöntekijä Toijalaan

Metallityöntekijä Toijalaan
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Pirkanmaa, Akaa
Haku alkaa:04.06.2021 klo 00:00
Haku päättyy:30.06.2021 klo 00:00

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle METALLITYÖNTEKIJÄ Toijalaan pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaan kuuluu manuaalikoneistusta, koneiden, osien ja muottien huoltotöitä, sorvauksia, hiontoja ja pienimuotoisia korjaushitsailuja. Kyseessä on päivätyö. 

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta metallialalta. Myös esimerkiksi vapaa-ajan harrastuneisuus (esim. omat projektit puun, metallin, autojen, mopojen tai talon kanssa) katsotaan ehdottomasti eduksi!

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on erittäin kilpailukykyinen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa pikaisesti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja: Christian Kemppainen, p. 040 307 5203 / christian@wirestaff.fi 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2200679