Viimeistelijöitä (2 kpl)

Viimeistelijöitä
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Valkeakoski
Haku alkaa:07.07.2021 klo 00:00
Haku päättyy:01.08.2021 klo 00:00

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana.

Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme nyt kasvun tiellä olevalle Fenix Marin Oy:lle Valkeakoskelle VIIMEISTELIJÖITÄ pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työnkuvaan kuuluu veneiden viimeistelytyöt mm. maalaamiset, paikkaamiset, hiomiset, pakkaamiset ja laadusta vastaaminen. Työ on arkityötä ma-pe välillä. Työ alkaa Wire Henkilöstöpalveluiden kautta 6 kk määräaikaisella työsuhteella, jonka jälkeen siirrytään vakituiseksi työntekijäksi asiakkaan kirjoille.

Mitä tarjoamme?

  • Pitkäaikainen työpaikka
  • Monipuolinen työnkuva veneiden valmistuksen parissa
  • Kasvava yritys mielenkiintoisella työnkuvalla. Hyvät kehittymismahdollisuudet työntekijänä
  • Ammattitaitoisen tiimin ja esimiesten tuen
  • Työrooliin perehdytyksen

Mitä odotamme?

  • Kokemusta käsillä tehtävistä töistä (esim. pintakäsittelijä, maalauskokemus eduksi)
  • Aktiivista, joustavaa ja innokasta työotetta
  • Hyvää asennetta nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja ongelmanratkaisukykyä
  • Tietämys ja mielenkiinto veneitä kohtaan on plussaa

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa arkisin ma-pe 8-16 Christian Kemppainen, puh. 0403075203 ja christian@wirestaff.fi. Voit hakea paikkaa tekemällä profiilin sivulla www.wirestaff.fi, liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2371681