Projektikoordinaattori back office- tiimiin

Projektikoordinaattori back office- tiimiin
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Tampere
Haku alkaa:19.08.2021 klo 00:00
Haku päättyy:19.09.2021 klo 00:00

REKRYTOIMME NYT FP-TUOTTEILLE BACK OFFICE-TIIMIIN PROJEKTIKOORDINAATTORIA

FP-Tuotteilla on Suomen kattavin valikoima tilojen luomiseen, jakamiseen ja muotoilemiseen liittyviä tuotteita. Olemme tehneet monikäyttöisiä tiloja suomalaisille jo viisikymmentä vuotta. Projektimyyntimme pääkohteena ovat suunnittelijat, rakennuttajat ja rakennusurakoitsijat, joille tarjoamme tuotteet asennettuina. Tuotemyyntimme kohdistuu teollisiin asiakkaisiin ja jälleenmyyntiverkoston kautta kuluttajille. Tehtaamme sijaitsee Tampereella.

TOIMENKUVA Tehtävässä vastaat monipuolisesti työmaaprojektien koordinoinnista, aikataulutuksesta ja yhteydenpidosta eri sidosryhmien välillä. Työssäsi pääset tekemään myös teknisten dokumenttien luontia ja päivittämistä.

Back Office-tiimin jäsenenä operoit pääasiassa Tampereen toimistolta, mutta työmaakäyntien muodossa vierailet satunnaisesti myös pääkaupunkiseudulla.

 

ODOTAMME SINULTA  Sinulla on mahdollisesti teknisen alan koulutus tai olet juuri valmistumassa siihen. Ymmärrys ja/tai kokemus rakennusalasta auttaa sinua toimimaan rakennusalan toimintaympäristön välillä hektisessäkin maailmassa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla hyvä ongelmanratkaisukyky, hyvät sosiaaliset taidot ja eteenpäin katsova asenne. Toivomme että sinulla on hyvät ATK-taidot (CAD-osaaminen eduksi) ja pärjäät tarvittaessa englannin kielellä.  

Ennen kaikkea olet hyvä tyyppi, jolla on uskoa kasvaa ja kehittyä projektienhallinnan ammattilaiseksi. Me uskomme enemmän potentiaaliin kuin siihen mitä olet aikaisemmin tehnyt.  

 

MUUT TIEDOT Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän alansa kärkipaikassa. Tarjoamme kannustavan ja kehittävän työilmapiirin, sekä mahdollisuuden kehittyä oman alasi ammattilaiseksi osana sitoutunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, jota hoitaa Wire Henkilöstöpalvelut Oy. 

 

KIINNOSTUITKO? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 19.9.2021 mennessä osoitteessa www.wirestaff.fi.

Toimithan nopeasti, sillä haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hanna Heikkilä-Collin

ma-to p. 044 901 6902

tai sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2600282