Asentajia Valkeakoskelle

Asentajia Valkeakoskelle
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Valkeakoski
Haku alkaa:03.09.2021 klo 00:00
Haku päättyy:30.09.2021 klo 00:00

Fenix Marin on vuonna 2004 perustettu lujitemuovialan yritys, jonka ydinosaamista on veneiden valmistus. Fenix Marin on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan korkealaatuisena sopimusvalmistajana. Toimintamme perustuu tinkimättömään laatuun ja asiakaslähtöisyyteen alan haluttuna sopimusvalmistuskumppanina. Yritys on vuonna 2006 siirtänyt toimintansa Valkeakoskelle Holmin teollisuusalueelle moderneihin ja tehokkaisiin tuotantotiloihin. Toimitilat muodostuvat 4 500 m² tuotantotiloista ja 1 500 m² varastotiloista.

Fenix Marinin palveluksessa on tällä hetkellä yli 60 työntekijää. Veneiden valmistuksen lisäksi osaamme kokonaisvaltaisesti huoltaa ja korjata veneitä sekä hallitsemme pääraaka-aineemme, lasikuidun monipuolisen käsittelyn ja jalostuksen. Olemme vuosien saatossa valmistaneet n. 20 000 kpl Yamarin ja Yamarin Cross merkkisiä veneitä. Tämän lisäksi olemme valmistaneet muita venemerkkejä sekä lujitemuovituotteita.

Etsimme Fenix Marinille ASENTAJIA pitkäaikaisiin työsuhteisiin. 

Työnkuvaan kuuluu Yamahan perämoottoreiden asennuksia. Työtä tehdään arkisin yhdessä tai kahdessa vuorossa (valmius 2-vuoroon oltava). Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveludien kautta, minkä jälkeen siirrytään suoraa asiakasyrityksen kirjoille. 

Odotamme sinulta:

- Reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta

- Tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta 

- Aikaisempi kokemus kaikenlaisista asennustehtävistä katsotan ehdottomasti eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä 

- Valmiutta 2-vuorotyöhön

- Sitoutumista pidempiaikaseen työhön

Työhön saat kattavan alkuperehdytyksen. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi ja liitä mukaan CV. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2696496