Logistiikkaoperaattori Pirkkalaan

Logistiikkaoperaattori Pirkkalaan
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Pirkkala
Haku alkaa:07.09.2021 klo 00:00
Haku päättyy:30.09.2021 klo 00:00

​Haemme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan LOGISTIIKKAOPERAATTORIA pihalogistiikan eri tehtäviin. 

Tehtävässä toimit vastuuoperaattorina, ja vastaat pihalogistiikan toimivuudesta osaava tiimi apunasi. Tulet työskentelemään kaasupullojen eri prosessivaiheissa. Työ sisältää mm. kaasupullojen täyttöä, purkua, lajittelua sekä pesuja. Ulkovarastossa käyetään myös trukkia, eli aikaisempi trukkikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 6-14.30 välillä. 

​Odotamme hakijalta erityisesti omatoimista, reipasta ja oppimishaluista asennetta. Olet joustava ja omaksut nopeasti uusia asioita. Et pelkää haasteita tai vastuun ottamista. Huolellisuus ja tarkka työskentelyote ovat ominaisia asioita sinulle. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt tiimityössä. Aikaisempi kokemus logistiikan tai tuotannon tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen pestin, jossa mahdollisuus päästä kehittämään omaa osaamistaan. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen sekä rennon ja auttavan tiimin tuen. Palkka määräytyy kemian perusteollisuusalan työehtosopimuksen mukaan. Tehtävä alkaa 6kk määräaikaisudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, minkä jälkeen on hyvä mahdollisuus jatkoon ja vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksen kirjoilla. 

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Ole nopea, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt alkavat mahdollisimman pian.

Lisätietoja: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2710720