Asiakaspalvelijoita/Myyjiä kuntoiluvälineiden pariin – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Asiakaspalvelijoita/Myyjiä kuntoiluvälineiden pariin (3 kpl)

Asiakaspalvelijoita/Myyjiä kuntoiluvälineiden pariin
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Tampere
Haku alkaa:15.09.2021 klo 00:00
Haku päättyy:14.11.2021 klo 00:00
Työn kesto: 3 - 6 kk, 4kk, mahdollisuus jatkoon
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Etsimme asiakasyrityksellemme ASIAKASPALVELIJOITA / MYYJIÄ kuntoiluvälineiden pariin Tampereelle.

Etsimme aidolla palveluasenteella ja myynnillisellä otteella varustettuja asiakaspalvelijoita osaksi tiimiä, jossa pääset työskentelemään myymälässä sekä puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Kyseessä on kokoaikainen (37,5h/vko) pesti. Työajat sijoittuvat pääosin arkipäiville (klo 8-18 välille) sekä lauantaille (klo 10-18 välille). Tehtävä alkaa 4kk määräaikaisuudella, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkoon ja pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Mikäli olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, innostunut asiakaspalvelusta ja omaat urheilutaustaa tai sinulla on kiinnostus erilaisiin kuntoiluvälineisiin, saatat olla etsimämme henkilö! Haettavilla henkilöillä on palo palvella asiakkaita asiantuntevasti ja myyntihenkisesti. Aikaisempi kokemus myynti- ja asiakaspalvelutyöstä (erityisesti puhelintyöskentelystä) katsotaan ehdottomasti eduksi. Sinun tulee myös kyetä tuottamaan kielellisesti selkeää ja asiakaspalvelullista tekstiä palvellessasi asiakkaita esimerkiksi chatin ja sähköpostin välityksellä. Ruotsin kielen taito plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan rennossa ja iloisessa tiimissä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, mutta toivomme sinulta myös aitoa kiinnostusta liikuntaan ja/tai kuntoiluvälineisiin. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko tehtävästä?

Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja: 

Vilma Ahola

p. 044 901 6930

vilma.ahola@wirestaff.fi 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2783988