Kokki - Wanda's Kitchen & Lounge – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Kokki - Wanda's Kitchen & Lounge

Kokki - Wanda's Kitchen & Lounge
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Vantaa
Haku alkaa:18.10.2021 klo 10:00
Haku päättyy:31.10.2021 klo 23:59
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Etsimme nyt osa-aikaista KOKKIA tyylikkääseen ravintola Wanda's Kitchen & Loungeen. Wanda's hellii asiakkaitaan huikeiden puitteiden lisäksi herkullisella lounaalla, monipuolisilla á la carte annoksilla sekä brunssilla. Lisäksi palveluihin kuuluvat sauna- ja kokoustilojen vuokraus, sekä catering-palvelu. Ravintola sijaitsee Vantaan Myyrmäessä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Kokkina Wanda's Kitchen & Loungessa pääset valmistamaan monipuolisesti lihaa, kalaa, burgereita, salaatteja, kasvisruokia ja pastoja, unohtamatta veden kielelle tuovia jälkiruokia. Ruoan laatu on korkea, joten odotamme sinulta sekä aiempaa kokemusta kokin tehtävistä, että halua tarjota asiakkaille vain parhaita makuelämyksiä.

Kyseessä on osa-aikainen työ joka sopii juuri sinulle, jos haluat aikaa jäävän vapaa-ajalle, mutta haluat myös kartuttaa monipuolista kokemusta erilaisten ruokien parista.

Mikäli tämä paikka tuntuu omaltasi, älä epäröi jättää hakemusta nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2880678