Työnjohtaja Inlookille – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Työnjohtaja Inlookille

Työnjohtaja Inlookille
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Pirkanmaa, Lempäälä
Haku alkaa:01.10.2021 klo 00:00
Haku päättyy:21.11.2021 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Inlook luo Suomessa ja kansainvälisesti viihtyisiä ja toimivia sisäympäristöjä työlle ja liiketoiminnalle sekä erilaisiin kokoontumisiin.
Inlook Oy on Inlook-konsernin suurin tytäryhtiö. Yrityksen toiminta on keskittynyt rakentamispalveluihin, joihin kuuluvat sisäkatto- ja sisäseinäurakointi sekä materiaalimyynti.

Inlook täytti vuonna 2017 50 vuotta. Erkki Hiltusen perustamasta kommandiittiyhtiöstä on vuosien varrella kasvanut monialainen kansainvälinen palvelukonserni, jonka liiketoiminnan perusta on edelleen sama kuin viisikymmentä vuotta sitten, sisäkattojen urakointi. Nykyään olemme yksi sisärakennusalan suurimmista toimijoista Suomessa.

Useita vuosikymmeniä kestävät työsuhteet ja pieni vaihtuvuus työntekijöiden keskuudessa kertovat siitä, että teemme jotain oikein. Osaava ja ammattitaitoinen henkilöstö on Inlook-konsernin tuloksellisen toiminnan avain. Sen lisäksi, että olemme varma palkanmaksaja ja vakavarainen konserni, tarjoamme henkilökunnallemme yhä enenevissä määrin muun muassa työhyvinvointia tukevia tapahtumia, kuten erilaisia lajikokeiluja liikunnan parissa. 

Etsimme nyt Inlookille TYÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen. 

Työnkuvaasi kuuluu sisärakentamisen monipuolisten kohteiden työnjohtajana toimiminen. Työkohteet sijaitsevat ympäri Pirkanmaata, ja kohteiden välillä liikkumiseen saat Inlookin auton käyttöösi. Toimisto sijaitsee Tampereen ja Lempäälän rajalla. Työssä sinua auttavat kolme muuta osaavaa työnjohtajaa.

Toivomme, että sinulla olisi alalle soveltuva koulutus (esim. AMK insinööri, teknikko) sekä jonkin verran kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkistä asennetta, hyvää paineensietokykyä, hyvää kokonaisuuksien hahmotusta sekä itsenäistä työskentelyotetta. Omaat perus it-taidot (mm. MS Office -ohjelmat), autoCAD piirrutustaidot plussaa! 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin sisärakentamisen näköalapaikalle. Saat työhön hyvän perehdytyksen, sekä loistavan tiimin tuen. Kyseessä on suorarekrytointi ja työllistyt suoraan Inlookin kirjoille.

Heräsikö kiinnostus? Täytä hakemus osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuajan puitteissa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=2923574