Reippaita tuotantotyöntekijöitä Nastolaan – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Reippaita tuotantotyöntekijöitä Nastolaan (3 kpl)

Reippaita tuotantotyöntekijöitä Nastolaan
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Päijät-Häme, Nastola
Haku alkaa:13.10.2021 klo 00:00
Haku päättyy:14.11.2021 klo 00:00
Työn kesto: 3 - 6 kk
Työaika:2-vuorotyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Etsimme asiakasyrityksellemme TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ Nastolaan.

Tarjolla on useita eri rooleja, ja työnkuvasi voi olla esimerkiksi kokoonpanossa, pakkaamossa, lähettämössä, pintakäsittelyn puolella tai koneistuksessa oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Töitä tehdään kahdessa vuorossa. Tehtävät ovat määräaikaisia ja töysopimus solmitaan WireStaffin kautta. 

Etsimme reippaita, rutiinia pelkäämättömiä, motivoituneita ja yhteistyökykyisiä tekijöitä. Aiempi kokemus tuotannon töistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat työhön kattavan perehdytyksen. 

Heräsikö kiinnostus?

Täytä hakemus pikapuoliin osoitteessa http://wirestaff.likeit.fi/apply/3011160. Liitä mukaan myös CV. Ole nopea, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Anni Koskela, p. 050 462 2817 tai anni.koskela@wirestaff.fi 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3011160