Astiahuoltajia Tampereelle – Wire Henkilöstöpalvelut Oy

Astiahuoltajia Tampereelle (2 kpl)

Astiahuoltajia Tampereelle
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Tampere
Haku alkaa:13.10.2021 klo 00:00
Haku päättyy:14.11.2021 klo 00:00
Työn kesto: 1 - 3 kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Mahdollisimman pian

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme reippaita ja positiivisen asenteen omaavia ASTIAHUOLTAJIA eri pituisiin keikkatöihin sekä 1-3kk mittaisiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Töitä on tarjolla aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, ja voit vastaanottaa vuoroja omien toiveidesi ja aikataulujesi mukaan. 

Työnkuvaan kuuluu päasiassa astiahuoltoa ja tarvittaessa muita avustavia töitä. Kohteet sijaitsevat Tampereella hyvin kulkuyhteyksien päässä. Työ sopii loistavaksi esimerkiksi opintojen tai toisen työn oheen!

Odotamme sinulta:

- reipasta ja oppimishaluista asennetta

- oma-aloitteista ja ripeää työskentelyotetta

- Aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä 

- hygieniapassia

- Oman auton käyttömahdollisuus plussaa

Tarjoamme sinulle joustavan ja rennon työilmapiirin, töitä omien aikataulujesi mukaan sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tehtävän palkkaus TES:n mukaan.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa www.wirestaff.fi. Ole nopea, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa: Vilma Ahola, p. 044 901 6930 / vilma.ahola@wirestaff.fi 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=3015339