Kokki Pancho VIlla Kerava – WireStaff Oy

Kokki Pancho VIlla Kerava (2 kpl)

Kokki Pancho VIlla Kerava
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Kerava
Haku alkaa:01.06.2022 klo 09:00
Haku päättyy:03.07.2022 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Etsimme nyt hyvän asenteen omaavia KOKKEJA Ravintola Pancho Villaan Keravalle. Pancho Villassa pääset valmistamaan maukkaita ruokia Meksikon tapaan. Ravintola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten työmatkat sujuvat joutuisasti jopa Helsingin keskustasta asti. Meille on erittäin tärkeää, että tähän uuteen ravintolaan saadaan yhteen hiileen puhaltava ja jokaisen työpanosta kunnioittava työyhteisö, jossa viihdytään pitkään.

Edellytämme hakijoilta aiempaa kokemusta keittiössä työskentelystä tai sopivaa koulutusta, tiimipelaajan taitoja sekä ahkeraa ja tarvittaessa joustavaa asennetta. Tehtävään valittavalla tulee olla myös hygieniapassi.

Valituille kokeille on tarjolla hyvät puitteet, mahdollisuus toimia osana huippusuosittua maanlaajuista konseptia, luotettavan työnantajan edut sekä mukavat esimiehet ja työkaverit. 

Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/5048976, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Tehtävään koulutetaan kattavasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Nicolas Hakkarainen
0405471719
nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=5048976