Tuotantotyöntekijöitä Pirkkalaan – WireStaff Oy

Tuotantotyöntekijöitä Pirkkalaan

Tuotantotyöntekijöitä Pirkkalaan
Hakuaikaa jäljellä
vrk
t
Hae paikkaa »
Sijainti:Pirkanmaa
Haku alkaa:30.06.2022 klo 00:00
Haku päättyy:21.08.2022 klo 00:00
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:elo-syyskuussa

FY-Composites on sotilas- ja viranomaiskäyttöön tarkoitettujen vaativien komposiittirakenteiden ja ballististen suojien valmistaja. Tuotteet ja palvelut kattavat taistelijan henkilökohtaiset suojatuotteet ja räätälöidyt komposiittiratkaisut. Suunnittelemme ja valmistamme tuotteet yli 30 vuoden kokemuksella.

Olemme luotettava kumppani. Valmistamme komponentteja ja henkeä pelastavia suojaimia, joiden suorituskykyyn voi luottaa, myös kaikkein vaativimmissa olosuhteissa. Tuotteemme on kehitetty ja testattu yhteistyössä sotilaiden ja viranomaisten kanssa pohjoisen olosuhteissa.

Nyt meillä on haussa FY-Composites Oy:lle Pirkkalaan pitkiin pesteihin TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ. Työnkuvaan kuuluu mm. komposiittirakenteiden, komponenttien ja ballististen suojaimien valmistus. Työtä tullaan tekemään kaksi- ja/tai kolmivuorossa. Duunit alkavat elo-syyskuussa määräaikaisella työsuhteella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen on erittäin hyvät mahdollisuuden työn jatkumiselle pitkäksi aikaa.

 

Mitä FY-Compositesin homma tarjoaa?

  • Uudet täysin heidän tarpeisiin suunnitellut tuotantotilat vuoden 2023 aikana
  • Vaihtelevan työnkuvan, jossa mahdollisuus päästä tekemään monipuolisia ja mielenkiintoisia suojaustuotteita viranomaiskäyttöön
  • Kattavan perehdytyksen työhön ja todella mukavan ja innostavan työpoppoon
  • Motivoivan sopimuspalkkauksen, jossa on hyvät tienestimahdollisuudet ja omalla tekemisellä pääsee vaikuttamaan palkkakehitykseen

Mitä toivomme hakijalta?

  • Tekemisen meininkiä, tarkkaa ja hyvää työotetta
  • Kädentaitoja ja sitoutumista pidempään työsuhteeseen
  • Laadukas ja vastuullinen työntekeminen erityisen tärkeää

Kiinnostuitko hommasta?

Pääset hakemaan paikkaa suoraan osoitteesta www.wirestaff.fi.

Lisätietoja antaa: Christian Kemppainen, puh. 040 307 5203, christian.kemppainen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?id=6218726