Ruokapalvelutyöntekijä, Lempäälän kunta

Ruokapalvelutyöntekijä, Lempäälän kunta (3 kpl)

Ruokapalvelutyöntekijä, Lempäälän kunta (3 kpl)
Sijainti: Lempäälä
Haku alkaa: 15.08.2023 09:00
Haku päättyy: 25.09.2023 23:59
Työn kesto: Sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (Sopimuksen mukaan)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Etsimme nyt Lempäälän kunnalle kouluihin ja päiväkoteihin reippaita ja toimeen tarttuvia ruokapalvelutyöntekijöitä toimimaan keittiön monipuolisissa tehtävissä.

Ruokapalvelutyöntekijä

Ruokapalvelutyöntekijänämme olet arjen pyörimisen moottori. Sinun avullasi asiakkaamme saavat maistuvan pääruoan, monipuolisia salaattipöydän antimia, jälkiruokaa unohtamatta. Hallitset myös keittiön tiskit, aterioiden pakkaamisen ja sinulla on ymmärrystä omavalvonnasta. Osaat tarttua toimeen keittiön avustavissa tehtävissä. 

Asiakkaitasi ovat lapset ja nuoret. Heille tärkeää on nauttia maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa kouluissa ja päiväkodeissa. 

Voit työskennellä meillä pidempiä aikoja tarpeen mukaan tai osa-aikaisesti esim.toisen työn tai opiskeluiden ohella. Työvuorot sijoittuvat arkisin aikavälille klo 6:00 - 16:00. 

Tässä tehtävässä eduksesi katsotaan ravitsemusalan perustutkinto sekä ymmärrys ruoka-aineiden käsittelystä, ravitsemuksesta ja erityisruokavalioista. Voit työllistyä tähän tehtävään myös loistavan ja aikaansaavan, keittiötyöskentelystä kiinnostuneen persoonasi perusteella. Osaat viestiä selkeästi suomeksi suullisesti ja luet sujuvasti ohjeistuksia. Sinulla on jo/on mahdollisuus suorittaa hygieniapassi sekä rikosrekisteriote.

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, hae paikkaa alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä.

Haastattelut aloitamme jo haku aikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/10016783

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Annika Niemistö
0447002325
annika.niemisto@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=10032105