Varastotyöntekijä konevuokraamoon

Varastotyöntekijä konevuokraamoon (1 kpl)

Varastotyöntekijä konevuokraamoon (1 kpl)
Sijainti: Kempele
Haku alkaa: 15.05.2023 00:00
Haku päättyy: 04.06.2023 00:00
Työn kesto: 1 - 3 kk, 1 - 3 kk
Työaika: Kokopäivätyö (8h)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

VARASTOTYÖNTEKIJÄ Konevuokramoon

Haemme asiakkaallemme monitaitoista ja oma-aloitteista työntekijää työkonevuokraamoon, jolla on työkalujenkäyttö tuttua.

Odotamme sinulta positiivista, asiakaspalveluhenkeä ja reipasta asennetta, olet omatoiminen ja tartut työhön hyvällä asenteella ja motivaatiolla.
Olet valmis oppimaan koneisiin ja vuokraamiseen liittyvissä kysymyksissä.

 

Työssä sinulla on käytössä hyvät, siistit ja viihtyisät työolosuhteet. Saat tiimin täyden tuen ammattitaitoisilta ja motivoituneilta työkavereilta. Työnkuvaasi kuuluu huolehtia lähtevistä, tulevista vuokrakoneista. 

Työssä pärjäät mainiosti, mikäli sinulla on kokemusta vastaavasta varastotyöstä, hieman teknistä taustaa sekä hyvät yhteistyötaidot ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan.Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään, liitä mukaan myös ansioluettelosi.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa: 
Harri Hautamäki

044 5171 027  
harri.hautamaki@wirestaff.fiWIRESTAFF on valtakunnallinen voimakkaasti laajeneva henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä erilaisille asiakkaallemme, joita ovat mm. rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan.
  • mahdollisuuden itse rakentaa työuraasi eteenpäin.
  • käyttöösi Wirestaffin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.


Käytä tilaisuutesi NYT ja hae paikkaa!!

Hyvässä Wireessä!

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=10195910