Kokki, Ylöjärven kaupunki

Kokki, Ylöjärven kaupunki (3 kpl)

Kokki, Ylöjärven kaupunki (3 kpl)
Sijainti: Ylöjärvi
Haku alkaa: 15.08.2023 09:00
Haku päättyy: 25.09.2023 23:59
Työn kesto: Sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (sopimuksen mukaan)
Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Etsimme nyt Ylöjärven kaupungin kouluihin ja päiväkoteihin reippaita ja toimeen tarttuvia suurtalouskokkeja!


Wirestaff etsii suurtalouskokkeja työskentelemään erilaisilla suurtalouskeittiöillä. Työ painottuu arkiaamuihin ja -päiviin. Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti Ylöjärven kaupungin koulujen ja päiväkotien keittiöillä. 
Asiakkaitasi ovat lapset ja nuoret. Heille tärkeää on nauttia maistuvaa ja ravitsevaa ruokaa. 

Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisesti vaihtelevissa tehtävissä ja kohteissa! Voit työskennellä meillä pidempiä aikoja tarpeen mukaan tai osa-aikaisesti esim.toisen työn tai opiskeluiden ohella. Työvuorot sijoittuvat arkisin aikavälille klo 6:00 - 16:00. Pääset tutustumaan erilaisiin paikkoihin ja kehittämään osaamistasi. 

Etsimällämme työntekijällä on alan tutkinto tai riittävää työkokemusta kokin työstä. Työssä tulee olla hygieniapassi sekä koulu- ja päiväkotikohteissa edellytämme rikostausselvitystä. Etsimme työntekijää, jolla on hyvä paineensietokyky, työhön tarttuva asenne sekä sujuva suomen kieli. Suurtalouskokin työtehtävät koostuvat raaka-aineiden tilaamisesta, vastaanottamisesta ja esikäsittelystä, ruoan ja lisäkkeiden valmistamisesta, astiahuollosta, keittiön puhtaanapidon tehtävistä ja omavalvonnasta. Työssä tarvitaan valmistumenetelmien tuntemusta sekä asiakaspalvelutaitoja. Erityisruokavalioiden tuntemus on eduksi.

Arvostamme, että olet luotettava, huolellinen ja asiakaspalveluhenkinen. Työnteko sujuu sinulta sekä tiimissä että itsenäisesti.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tehtävään, hae paikkaa alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Haastattelut aloitamme jo haku aikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/10410992

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Annika Niemistö
0447002325
annika.niemisto@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=10410992