Asentaja teollisuuteen

Asentaja teollisuuteen (2 kpl)

Asentaja teollisuuteen (2 kpl)
Sijainti: Oulu
Haku alkaa: 29.05.2023 00:00
Haku päättyy: 14.06.2023 00:00
Työn kesto: Toistaiseksi, 1 - 3 kk
Työaika: Kokopäivätyö (8h)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Asentaja teollisuuteen

 

Haemme asiakkaallemme Ouluun monitaitoista työntekijää teollisuuden ja kunnossapidon koneistus-, asennus- ja korjaustöihin!

Hakijoilta toivomme kokemusta teollisen alan työtehtävistä ja/tai alalle soveltuvaa koulutusta. Hyvä tausta on esimerkiksi metallialan tai mekaanisen asentajan työtausta. Hitsaustaito on myös välttämätön tehtävää ajatellen.

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja oppimishaluista asennetta, työskentelyotteesi on näppärä ja omatoiminen ja tartut työhön hyvällä asenteella ja motivaatiolla.

Hyvälle työntekijälle on tarjolla pitkäaikainen työpaikka!

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Lipponen 044 237 7839.

 

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Wirestaff on nyt myös Oulun alueella!

Toimistomme sijaitsee Nummikadulla aivan Oulun ydinkeskustassa. Laajennamme aluetta koko ajan ja peruslähtökohtamme on, että haluamme toimia luotettavasti ja asiakaslähtöisesti!

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=10702337