Kokoonpanija tuotantoon

Kokoonpanija tuotantoon (5 kpl)

Kokoonpanija tuotantoon (5 kpl)
Sijainti: Oulu
Haku alkaa: 12.07.2023 00:00
Haku päättyy: 04.10.2023 00:00
Työn kesto: Toistaiseksi, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (7,5h)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Haemme nyt menestyneelle ja kasvavalle asiakasyrityksellemme Ouluun

Kokoonpanijaa medikaalikoontaan.

Aiempi kokemus tuotannon kokoonpanotöistä katsotaan eduksi, mutta eniten arvostamme asennettasi ja tahtotilaasi oppia uutta.

Kokoonpanotyössä tarvitset erityisen hyvää sorminäppäryyttä, tarkkaa ja huolellista asennetta. Teet työtä huolellisesti, laadukkaasti ja toistettavasti. Eduksi katsotaan kykysi ja kiinnostuksesi ongelmanratkaisuun ja kiinnostuksesi syy-seuraus-suhteiden selvittämiseen.

Työskentelet tuotannossa osana tuotantotiimiä asetettujen tuotantotavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti varmistaen osaltasi asiakkaille toimitukset ajallaan ja vaaditulla laadulla. Tuotantotyölle luonteenomainen tehokkuus ja ripeys, tarkkuus ja laaduntarkkailu, sekä myös toistotyö ovat tyypillisiä vaatimuksia tässä työssä. 

Tarjoamme sinulle loistavan tilaisuuden päästä mukaan kasvavaan medikaalituotantoon, jossa osana tiimiä varmistat suurienkin tuotantosarjojen toimitukset asiakkaille tavoitteiden mukaisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Marjo Lipponen 044 237 7839, marjo.lipponen@wirestaff.fi

 

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

WIRESTAFF on nyt myös Oulun alueella!

Toimistomme sijaitsee Nummikadulla aivan Oulun ydinkeskustassa. Laajennamme aluetta koko ajan ja peruslähtökohtamme on, että haluamme toimia luotettavasti ja asiakaslähtöisesti!

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=13060796