Kokki Hollolan alueelle

Kokki Hollolan alueelle (6 kpl)

Kokki Hollolan alueelle (6 kpl)
Sijainti: Hollola
Haku alkaa: 24.08.2023 11:00
Haku päättyy: 24.09.2023 23:59
Työn kesto: Vakituinen, 3 - 6 kk
Työaika: Kokopäivätyö (112,5 h/3vk)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

 Etsimme nyt kausiluontaiseen työsuhteeseen kokkia Hollolan alueelle! 

Haluatko mukaan huippujengiin valmistamaan maukasta ruokaa? Etsimme oma-aloitteista ja hyvän asenteen omaavaa kokkia töihin Hollolassa sijaitsevaan ravintolaan. Tarjoamme vakituista kokin työtä. Työ alkaa loppusyksystä. 

Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensisijaisen tärkeää. Etsimme toimeliasta ja asiakaspalveluhenkistä tiimipelaajaa osaksi meidän iloista tiimiämme. Meille yhteen hiileen puhaltaminen on tärkeää ja työpäivät ovatkin täynnä iloa ja yhdessä onnistumista. Mikäli olet vauhdikkaista työpäivistä sekä loistavien asiakaskokemuksien luomisesta pitävä henkilö, haethan mukaan meidän tiimiin!

Aikaisempi keittiötyöskentelykokemus katsotaan eduksi, mutta rautaisella asenteella työntekoa kohtaan pärjää hommassa pitkälle!

Oletko etsimämme ammattilainen? Jätä hakemuksesi ja tietosi seuraavan linkin kautta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/13933095

Ollaan pian yhteydessä!

Lisätietoja:

Jan Ruoho

jan.ruoho@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=13933095