Apulaisravintolapäällikkö, Tampere

Apulaisravintolapäällikkö, Tampere (1 kpl)

Apulaisravintolapäällikkö, Tampere (1 kpl)
Sijainti: Pirkanmaa
Haku alkaa: 05.09.2023 09:00
Haku päättyy: 26.09.2023 23:59
Työn kesto: Sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (sopimuksen mukaan)
Työ alkaa: sopimuksen mukaan

Apulaisravintolapäällikkö - Ala carte ravintolaan Tamperelle

Etsimme motivoitunutta ja ammattitaitoista apulaisravintolapäällikköä liittymään tiimiimme tunnetussa ala carte -ravintolassamme. Jos sinulla on vahva kokemus ravintola-alalta ja olet valmis ottamaan vastuuta, saatat olla etsimämme henkilö! Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja kokoaikainen. Palkkaus tehtävässä on osaamisesi huomioiden sopimuksen mukaan.

Tehtävät ja vastuut:

Apulaisravintolapäällikkönä tehtäviisi kuuluu ravintolan päivittäisen toimintaan osallistumista yhdessä muun henkilökunnan kanssa. Apulaisravintolapäällikkö on osaltaan varmistamassa erinomaista asiakaskokemusta sekä ravintolan arjen sujuvuutta. Vastaat työntekijöiden johtamisesta omalla esimerkillä sekä otat vastuuta työntekijöiden kouluttamisesta tiiviissä yhteistyössä ravintolapäällikön ja vuoropäälliköiden kanssa. 

  Vaatimukset:

  Etsimämme henkilö on tunnollinen tiimipelaaja, jolla on hyvät organisointi, johtamis- ja viestintätaidot sekä halua kehittyä alalla. Aiempi kokemus ravintola-alalta sekä esimiestehtävistä, antaa tehtävään hyvät valmiudet. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen.

   Asikasyrityksemme tarjoaa ammattitaidolla alusta loppuun saakka käsityönä valmistettua herkullista ruokaa ja rennon viihtyisää tunnelmaa. Jos olet innokas, motivoitunut ja omistautunut ravintola-alalle, lähetä hakemuksesi ja CV:si alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.  http://wirestaff.likeit.fi/apply/14222641

   Odotamme innolla kuulevamme sinusta ja mahdollisesti tapaamaan sinut haastattelussa.

   Lisätietoja tehtävästä antaa:

   Annika Niemistö
   annika.niemisto@wirestaff.fi
   0447002325

   https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=14222641