Muuttotyöntekijä

Muuttotyöntekijä (2 kpl)

Muuttotyöntekijä (2 kpl)
Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku alkaa: 18.09.2023 09:00
Haku päättyy: 30.09.2023 16:00
Työn kesto: Sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta
Työaika: Muu osa-aikatyö (0-40 h/vk)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Sytytkö fyysiselle työlle, et jaksa tuijottaa näyttöpäätettä kahdeksaa tuntia päivässä ja nautit siitä, että yksikään päivä ei ole samanlainen kuin edellinen? Jos vastasit kyllä, loistavaa, sillä etsimme hyvällä asenteella varustettuja MUUTTOTYÖNTEKIJÖITÄ asiakasyrityksellemme.

Etsimämme muuttajat

Hakijoilta edellytetään asenteen lisäksi hyvää fyysistä kuntoa, sillä tehtävässä kannetaan ja nostellaan painavia esineitä, kuten huonekaluja. Myös hyvät asiakaspalvelutaidot ja käytöstavat ovat avainasemassa, sillä työtä tehdään usein asiakkaiden kodeissa ja muutto saattaa olla asiakkaalle stressaavaa aikaa. Meidän tehtävämme on hoitaa asiakkaan muutto mahdollisimman helposti ja huolettomasti asiakkaalle. Työssä vaaditaan sujuva suomen kielen taito!

Työtehtävät

Työ koostuu lähinnä kotimuutoista, silloin tällöin myös paikkakunnalta toiselle. Tyypillinen päivä koostuu tavaroiden pakkaamisesta ja autoon lastaamisesta, sekä uuteen kohteeseen kantamisesta. Apunasi on asiaankuuluvat työvälineet.

Työajat

Muuttokeikkoja on tarjolla vaihtelevasti kiiresesonkien mukaan. Yleensä kuunvaihteet ovat kiireisimpiä aikoja, mutta toivomme, että valittavat henkilöt ovat käytettävissä myös muina aikoina. Muuttojen päiväkohtaiset pituudet vaihtelevat riippuen tavaran määrästä. Päivät saattavat kestää kolmesta tunnista kymmeneen tuntiin. Välillä on myös paikkakuntien välisiä muuttoja, joka edellyttää hotellissa yöpymistä ja keikan jatkamista aamulla.

Aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Jätä hakemus alla olevan linkin kautta ja liitä mukaan käytettävyytesi, palkkatoiveesi ja CV:si. Aloitamme haastattelut samantien!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/14243294

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

0405471719

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=14243294