Tarjoilija, Clarion Hotel Aviapolis

Tarjoilija, Clarion Hotel Aviapolis (1 kpl)

Tarjoilija, Clarion Hotel Aviapolis (1 kpl)
Sijainti: Vantaa
Haku alkaa: 15.09.2023 09:00
Haku päättyy: 15.10.2023 16:00
Työn kesto: Toistaiseksi, yli 12 kuukautta
Työaika: Muu osa-aikatyö (0-40 h/vko)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Haemme nyt ammattitaitoista à la carte- ja tilaustarjoilijaa yhteistyökumppanillemme Clarion Hotel Aviapolikseen! 

Clarion Hotel Aviapolis on luotu kohtaamispaikaksi niin business- ja vapaa-ajanvieraille kuin paikallisillekin. Hotelli sijaitsee Vantaan Aviapoliksen uudessa kaupunginosassa, aivan Aviapoliksen rautatieaseman vieressä. Helsinki-Vantaan lentoaseman kansainvälinen syke ja Aviapoliksen kasvavan yrityskeskittymän luova ilmapiiri kohtaavat Clarionissa. Ravintolan puolella nautitaan huolella valmistetuista ja jännittävistä bistroannoksista yhdessä laajan juomamenun kera.

Sykkiikö sydämesi ravintola-alalle? Etsimme reipasta, iloista ja oma-aloitteista tarjoilijaa, jolla asiakaspalvelu on veressä. Hakijoilta odotetaan määrätietoista ja energistä otetta, sekä kykyä työskennellä haastavassa, vilkkaassa ja nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Tarjolla on toiveidesi mukaisesti aamupala-, lounas-, banketti- ja à la cartevuoroja. Pääset itse valitsemaan sinulle sopivimmat vuorot ja vaikuttamaan näin työaikoihisi ja viikkotunteihisi. Huomioithan, että työvuorojen määrä vaihtelee ja työ on keikkatyötä. Halutessasi voit kuitenkin täyttää kalenteriasi myös meidän muiden yhteistyöravintoloiden vuoroilla.

Edellytämme sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta à la cartesta tai tilaustarjoilusta
  • Hymyä ja asiakaspalvelualttiutta
  • Sujuvaa suomen ja/tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, mukavan työympäristön ja -yhteisön sekä luotettavan työnantajan tuen. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden päättää omista aikatauluistasi ja työvuorojen määrästä.

Innostuitko? Niin mekin! Hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hae tehtävään tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/14532561.

Lisätietoja:

Sanni / WireStaff Helsinki Oy

sanni.vennola@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=14532561