Suunnittelija kumiteollisuuteen

Suunnittelija kumiteollisuuteen (1 kpl)

Suunnittelija kumiteollisuuteen (1 kpl)
Sijainti: Pirkanmaa, Tampere
Haku alkaa: 18.09.2023 00:00
Haku päättyy: 30.09.2023 00:00
Työn kesto: Yli 12kk, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (kokopäivätyö)
Työ alkaa: Lokakuun aikana

Etsimme nyt tamperelaiselle kumiteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme suunnittelijaa vastuulliseen ja monipuoliseen työtehtävään

Tässä tehtävässä vastaat tuotannonsuunnittelusta,-optimoinnista sekä- kehittämisestä. Pääset tekemään tuotannonsuunnittelua ottaen huomioon aikataulutukset, resursoinnit, materiaalihankinnat ja laatuvaatimukset. Tehtäviisi kuuluu myös 3D piirtämistä Vertex G4- ohjelmistolla, tarjouslaskentaa ja jälkilaskentaa. Lisäksi teet tiivistä yhteistyötä oman henkilöstön ja erityisesti tuotantopäällikön kanssa.

Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja voit olla taustaltasi esimerkiksi insinööri. Kokemus ja ymmärrys tuotantoprosessin suunnittelusta ja teollisuustuotannosta on edellytyksenä tehtävässä menetymiselle. Odotamme sinulta myös ajantasaisia it-taitoja ja  kykyä käyttää erilaisia suunnittelutyökaluja sekä -ohjelmistoja. Hyvät kommunikointitaidot niin suullisesti kuin kirjallisestikin ovat niin ikään tarpeellisia tässä tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän perinteikkään yrityksen palveluksessa. Palkkasi on neuvoteltavissa ja määräytyy osaamisesi mukaan. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden vaikuttaa, ja pääsetkin omalta osaltasi kehittämään yrityksen toimintatapoja. Tarjoamme sinulle luonnollisesti myös perehdytyksen tehtävään sekä ammattitaitoisen tiimin täyden tuen. 

Mikäli tunnistit itsesi edellisestä, laita pikaisesti hakemusta tulemaan. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä voi kysellä Hannalta ma-to joko sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=14583615