Sähköasentaja Espoo

Sähköasentaja Espoo (1 kpl)

Sähköasentaja Espoo (1 kpl)
Sijainti: Uusimaa, Espoo
Haku alkaa: 28.03.2023 09:00
Haku päättyy: 12.04.2023 23:59
Työn kesto: Sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (40h / vko)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Etsitkö uusia haasteita työhösi ja haluaisit kehittää omaa osaamistasi sähköasennuksen puolella? Onko sinulla jo aiempaa kokemusta sähköasennustöistä? Me Wireellä arvostamme ammattitaitoasi ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kehittymään työssäsi. 

Haemme nyt osaavaa ja ammattitaitoista SÄHKÖASENTAJAA Espooseen. Tässä työssä pääset tekemään monipuolisia sähköasentajan töitä, huomioituna oma osaamisesi ja mielenkiinnon kohteesi. 

Edellytämme sinulta: sähköasentajan perustutkintoa vähintään kahden vuoden työkokemusta  sähkötyöturvallisuuskorttia työturvallisuuskorttia reipasta asennetta ja tekemisen meininkiä

Tarjoamme sinulle:

Luotettavan ja ammattitaitoisen työnantajan Mielenkiintoiset ja vastuulliset työtehtävät Mahdollisuuden kehittyä ja edetä urallasi Osaamisesi mukaisen kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko? Täytä alla olevan linkin avulla työhakemus ja olemme yhteydessä sinuun pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

http://wirestaff.likeit.fi/apply/4251830

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lasse Sopanen

041 431 3477

lasse.sopanen@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä! Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=4251830