Saliapulainen keikkatyöhön

Saliapulainen keikkatyöhön (1 kpl)

Saliapulainen keikkatyöhön (1 kpl)
Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku alkaa: 12.09.2023 09:00
Haku päättyy: 01.10.2023 23:59
Työn kesto: Toistaiseksi, yli 12 kuukautta
Työaika: Muu osa-aikatyö (Sopimuksen mukaan)
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan

Haemme nyt hyvän asenteen omaavia saliapulaisia keikkatyöhön pääkaupunkiseudun kiinnostavimpiin ravintoloihin!

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me WireStaffilla arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä.

Etsimme nyt saliapulaisia ja blokkareita pääkaupunkiseudulle keikkaluonteisiin työsuhteisiin. Tämä työ sopii erinomaisesti esimerkiksi ravintola-alan töitä hieman jo tehneelle henkilölle, opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle. Huomioithan, että edellytämme täysi-ikäisyyttä, suomen kielen taitoa sekä aiempaa kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä.

Saat itse vaikuttaa työtunteihisi ja valita juuri sinulle sopivat työvuorot meidän omasta applikaatiosta. Voit työskennellä oman mielenkiintosi mukaan 0-40h/vko. Palkkaus sopimuksen mukaan ja se on aina sinun osaamistasosi mukainen.

Tässä tehtävässä sinulta odotetaan:

- Aiempaa kokemusta saliapulaisen tai blokkarin työtehtävistä

- Sujuvaa suomen kielen taitoa

- Ahkeraa ja positiivista asennetta

- 18 vuoden ikää

Täytä tästä lyhyt hakemus, niin olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/6925752

Lisätietoja:

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

--

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=6925752