Monipalvelutyöntekijä, Kangasalan kaupunki

Monipalvelutyöntekijä, Kangasalan kaupunki (2 kpl)

Monipalvelutyöntekijä, Kangasalan kaupunki (2 kpl)
Sijainti: Kangasala
Haku alkaa: 04.09.2023 09:00
Haku päättyy: 30.09.2023 23:59
Työn kesto: Sopimuksen mukaan, yli 12 kuukautta
Työaika: Kokopäivätyö (Sopimuksen mukaan)
Työ alkaa: 1.3 alkaen

Oletko palveluhenkinen työntekijä, jolta sujuu niin siivous- kuin astiahuolto ja pienet keittiön avustavat tehtävät?

Wirestaff etsii monipalvelutyöntekijöitä työskentelemään Kangasalan kaupungin kouluihin ja päiväkoteihin. Monipalvelutyöntekijä työskentelee arkipäivisin erityisesti aamupainotteisissa työvuoroissa 06-17 välillä.

Monipalvelutyöntekijän työ voi olla keittiö- tai siivouspainotteista. Siivouspainotteisissa vuoroissa monipalvelutyöntekijä huolehtii kohteen siivouksesta ja keittiön puolella pyörittää astiahuoltoa. Puhtaanapidon lisäksi vastuualueeseen voi kuulua esimerkiksi puuron keittäminen, lisäkkeen valmistus ja ruokien lämmitys sekä esillelaitto.

Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti. Keikkaluontoisessa työssä voit valita joustavasti omat työvuorosi muun työn tai opiskeluiden rinnalle, itsellesi sopivaksi. Näin voit päättää, koska työskentelet! 

Etsimme työntekijää, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Jos olet keittiöpuolen ammattilainen, älä epäröi hakea - sinut voidaan perehdyttää puhtauspuolen tehtäviin! Unelmahakijamme on joustava, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Tämän lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, hygieniapassia sekä kykyä toimia ripeästi ja oma-aloitteisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja iloista asennetta!

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta!
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. http://wirestaff.likeit.fi/apply/9690887

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ville Kangasmäki,

Puh. 044 901 6930

ville.kangasmaki@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=9690887