Tarjoilija, Gillet Bar & Bistro

Tarjoilija, Gillet Bar & Bistro (1 kpl)

Tarjoilija, Gillet Bar & Bistro (1 kpl)
Sijainti: Uusimaa, Helsinki
Haku alkaa: 27.03.2023 09:00
Haku päättyy: 09.04.2023 23:59
Työn kesto: Toukokuun lopussa, 1 - 3 kk
Työaika: Kokopäivätyö (90-112,5 h/3vk)
Työ alkaa: Toukokuun alussa

Lounaalle, aftereille, illalliselle? Gillet Bar & Bistro on aina juhlan paikka. Jo kieltolakiajoista lähtien juhliminen ja elämästä nauttiminen on ollut Gilletin sydämessä. Joillekin suurinta juhlaa on nauttia rauhallinen illallinen parhaiden ystävien kanssa, toinen tekee lounaasta juhlan paikan. Historiallinen, monen miljöön Gillet Bar & Bistro tarjoaa juhlalliset puitteet myös erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme Gillet Bar & Bistroon Helsinkiin TOUKOKUUN AJAKSI TARJOILIJAA, jolle on kunnia-asia saada asiakkaiden toiveet täytetyksi jouhevan ja sydämellisen palvelun saattelemana. Työtä on tarjolla toiveidesi mukaisesti 90-112,5h/3vk trendikkäässä ympäristössä ja loistavassa tunnelmassa. 

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta a la carte -tarjoilusta. Katsomme myös eduksesi, mikäli näppärissä käsissäsi valmistuvat maukkaat cocktailit ja omaat kokemusta baarityöskentelystä. Lisäksi ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarkempi aloituksen ajankohta ja palkkaus sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus nopeasti tämän linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/9857783 ja olemme yhteydessä sinuun pikimmiten. 

Tehtävää koskeva työsuhde tullaan solmimaan WireStaff Helsinki Oy:n kanssa.

Lisätietoja:

Aino Karjalainen

044 901 8500

aino.karjalainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=9857783