Tarjoilijoita Holiday Club Saariselän talvisesonkiin

Tarjoilijoita Holiday Club Saariselän talvisesonkiin (3 kpl)

Tarjoilijoita Holiday Club Saariselän talvisesonkiin (3 kpl)
Sijainti: Lappi, Inari
Haku alkaa: 05.09.2023 09:00
Haku päättyy: 31.10.2023 16:00
Työn kesto: Talvisesonki 2023, 3 - 6 kk
Työaika: 2-vuorotyö (112,5 h/3vko)
Työ alkaa: Marras-joulukuussa 2023

Vaikka kesä on vasta alussa, on meillä katseet jo tulevassa talvisesongissa! Nyt kannattaakin lyödä lukkoon suunnitelmat talven osalta, niin voit huoletta nauttia kesästä valmis työpaikka takataskussa. Houkuttaisiko työ tunturissa? Lähde ravintola-alan töihin Saariselän upeisiin maisemiin talvikaudeksi 2023!

Haemme nyt hyvän asenteen omaavaavia TARJOILIJOITA asiakasyrityksemme tunnelmalliseen hotelliravintolaan Holiday Club Saariselälle. Työt alkavat työntekijän toiveiden mukaisesti syksyllä, viimeistään marras- tai joulukuussa ja jatkuvat aina vappuun saakka. Hakijoilta odotetaan hyvän asenteen lisäksi kokemusta à la carte -tarjoilijan työtehtävistä. Alan koulutus ja anniskelupassi katsotaan eduksi.

Saariselällä sinulle järjestetään majoitus, joka on kustannuksiltaan edullinen. Lähtökohtaisesti pidempään tunturissa viihtyvät majoittuvat kimppa-asunnoissa omissa huoneissa ja lyhyen sosengin tekijät jaetuissa huoneissa. 

Palkkataso tuntureiden ravintolatöissä on hyvä ja muuta Suomea selkeästi korkeampi, mutta pelkän palkan perässä Lappiin ei kannata suunnata. Ikimuistoiset elämykset, uudet ystävät ja uuden oppiminen ovat näissä seikkailuissa palkkaakin tärkeämpiä. Ruokailut ja mahdollisuudet vapaa-ajan aktiviteetteihin kuten vapaaseen kylpylän käyttöön järjestetään työpaikan puolesta.

Hae Saariselälle tämän linkin kautta! Soitellaan ja keskustellaan sinulle sopivista mahdollisuuksista sekä ajankohdasta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/9954358

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

WireStaff Helsinki

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

https://wirestaff.fi/tyopaikka/?job_id=9954358