Ammattitaitoisia siivoojia (2 kpl)

Ammattitaitoisia siivoojia (2 kpl)
Sijainti:Varsinais-Suomi, Turku
Haku alkaa:01.07.2024 klo 10:00
Haku päättyy:28.07.2024 klo 23:59
Työn kesto: 6 - 12 kk, 12 kk
Työaika:Osapäivätyö
Työ alkaa:Heti sopivan henkilön löydyttyä

Haemme asiakasyrityksellemme Turkuun ja Turun talousalueelle ammattitaitoisia, asiakaspalveluhenkisiä ja luotettavia SIIVOOJIA.

Onko siisteydestä huolehtiminen sinulle palveluammatti? Hienoa, saatat olla etsimämme henkilö!

Haemme luotettavia, joustavia ja perussiivoustaitoisia siivoojia asiakkaamme kohteisiin.
Työtä on tarjolla 3-5 x viikossa, 2-7,5 h/ pvä. Työ ajoittuu pääosin klo 7-16 välille.

Edellytämme valittavalta henkilöltä vähintään välttävää suomen kielen ja/tai hyvää englannin kielen taitoa, iloista asennetta, reippautta ja aikaisempaa työkokemusta siivouksen parista. Kiinnostuksen ja näyttöjen mukaan valittavalla henkilöllä on mahdollisuus saada lisävastuuta organisaatiossa.

Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme niin ota yhteyttä!

Asiakasyrityksemme hyviä puolia ovat mm. lämminhenkinen ja kannustava työyhteisö. Omistajat ja työnjohto ovat lähellä arkeasi. Täällä panostetaan laatuun ja asiakaspalveluun siivouskohteissa. Työajat ovat riittävät ja ihmiset kohdataan ihmisinä. Työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan ja heidät nähdään toivotun asiakaskokemuksen mahdollistajina. 

Edellytämme sinulta:

Vahvaa työmoraalia ja halua palvella omalta osaltasi asiakkaita. Halua ja kykyä vastaanottaa palautetta, oppia ja kehittyä. Arvostamme laitos- tai toimitilahoitajan koulutusta ja kokemusta. Ahkeraa ja energistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Pitkää kokemusta tärkeämpää on omatoiminen ja reipas asenne työntekoon. Saat työtehtäviin kattavan perehdytyksen. 

Oma auto ei ole välttämättömyys, mutta oman auton käyttömahdollisuudesta on hyötyä, sillä kohteet voivat olla vaihtelevia Turun kaupungin talousalueella.

Heräsikö kiinnostuksesi?

Täytä hakemus pikaisesti sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/15394626

Lisätietoja antaa:  

Lisätietoa tehtävästä antaa

Sari Nordlin 

puh. 050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi 

  

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/ammattitaitoisia-siivoojia-15394626-3/