Asentaja Pirkkalaan

Asentaja Pirkkalaan
Sijainti:Pirkkala
Haku alkaa:09.07.2024 klo 00:00
Haku päättyy:17.07.2024 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta
Työaika:Kokopäivätyö

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Pirkkalaan ASENTAJAA raskaan kaluston varustelun pariin pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluu hyvin pitkälti asennusta, varustelua, huoltotöitä mm. vian etsintää ja sähkövikojen korjausta korjaamolla. Työnkuvaa voidaan muokata oman aikaisemman kokemuksesi mukaan.

Etsimällämme työntekijällä löytyy jonkin verran kokemusta kädentaitoisista töistä, esim. autonasentajan, raskaan kaluston asentajan, koneenasentajan, huoltoasentajan tai sähkötöistä. Harrastuneisuus erilaisten moottoriajoneuvojen parissa katsotaan eduksi hakijalle, kuten myös kuvanlukutaito. Käytössäsi on laadukkaat nykyaikaiset työvälineet ja osaavan tiimin jatkuva tuki.

Toivomme kiinnostusta kehittää omia taitoja, hyvää asennetta sekä huolellista työotetta. Aloituspalkkaus noin 16€/h luokkaa, osaaminen huomioiden. Töiden suunniteltu alkamisajankohta olisi elokuun 2024 aikana.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä ja viikkotyöaika 40h/vko, 2-vuoro on mahdollinen myöhemmin tulevaisuudessa. Työ alkaa 6 kk määräaikaisuudella Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen siirtyminen asiakkaan omille kirjoille. Haku suoritetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Voit hakea paikkaa sivuilta www.wirestaff.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/asentaja-pirkkalaan-27964536-3/