Astiahuoltaja, Vesilahden kunta (2 kpl)

Astiahuoltaja, Vesilahden kunta (2 kpl)
Sijainti:Vesilahti
Haku alkaa:07.02.2024 klo 09:00
Haku päättyy:28.02.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti/ Sopimuksen mukaan

Oletko etsimämme tehokas ASTIAHUOLTAJA?

Wirestaff etsii astiahuoltajia työskentelemään Vesilahden kunnan kouluihin ja päiväkoteihin. Astiahuoltaja työskentelee arkipäivisin erityisesti aamupainotteisissa työvuoroissa 06-17 välillä. 
Voit tehdä satunnaista keikkaa tai työskennellä vakituisemmin, asiakkaan tarpeesta riippuen. Me tarjoamme työvuorot ja sinä päätät niiden määrän!

Astiahuoltajan tehtävänä on huolehtia, että puhtaita astioita riittää sekä ruokailijoille, että ruuan valmistamiseen. Oletko sinä siis etsimämme tehokas tiskaaja? Astiahuoltaja vastaa työpäivän aikana astiahuollosta sekä myös puhtaanapidosta.

Etsimämme työntekijä tekee työtä ahkeralla otteella ja viihtyy hektisessä keittiötyössä. Aikaisempaa kokemusta toivotaan, mutta tehtävään myös perehdytetään. Työ on lähtökohtaisesti keikkaluontoista. Voit valita itsellesi sopivat työvuorot joustavasti esim.opiskeluiden tai toisen työn ohelle. Osaat viestiä selkeästi suomeksi suullisesti ja luet sujuvasti ohjeistuksia. 

Sinulta tulee löytyä hygieniapassi sekä rikosrekisteriote.

Erittäin tärkeänä pidämme itseohjautuvuutta, ahkeruutta ja positiivista asennetta.

Laita hakemuksesi tulemaan oheisen linkin kautta http://wirestaff.likeit.fi/apply/24141237, niin olemme sinuun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen
045 633 5901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/astiahuoltaja-vesilahden-kunta-24141237/