Avoin hakemus kokiksi Tampereen alueelle

Avoin hakemus kokiksi Tampereen alueelle
Sijainti:Pirkanmaa, Tampere
Haku alkaa:11.01.2024 klo 09:00
Haku päättyy:28.02.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Haemme nyt Tampereen alueelle asiakkaallemme ammattitaitoisia a la carte -kokkeja!

Ruoka on intohimosi ja elämyksien tuottaminen asiakkaille on sinulle ensiarvoisen tärkeää!

Sinulta löytyy kokemusta á la carte keittiöstä ja olet parhaimmillasi, kun ympärillä tapahtuu. Työ on vaihtelevaa vuorotyötä, työajan painottuessa iltoihin ja viikonloppuihin. Tarjoamme keikkatyötä sekä osa-aikaisia ja kokoaikaisia työsuhteita. Töiden aloitus on sovittavissa. Palkka: sovittavissa kokemuksesi mukaisesti sekä vuorokohtaiset lisät TES:n mukaan. Jokaisen palkan lisäksi maksamme myös vähintään 9 % lomakorvauksen!

Omaat positiivisen asenteen ja kiireessäkään hymysi ei hyydy, ennemminkin nautit kiireen tuomasta tunteesta. Sinulle on tärkeää olla vuorovaikutuksessa myös asiakkaiden kanssa ja haluat tuottaa heille ravintolaillasta elämyksen. Olet alan ammattilainen ja sinulta löytyy jo aikaisempaa kokemusta ravintola kokin työstä, osaat hyödyntää kauden tuotteita ruuan valmistuksessa ja perehdytyksen jälkeen osaat työskennellä itsenäisesti. Odotamme hakijalla olevan hygieniapassi ja riittävä suomen kielen taito. Aloitus sopimuksen mukaan!

Jos kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme työkaveri, täytä hakemus ja liitä CV oheisesta linkistä aloitamme haastattelut jo haku aikana!
Paikat täytämme heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

http://wirestaff.likeit.fi/apply/7904207

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Annika Niemistö
annika.niemisto@wirestaff.fi
0447002325

https://wirestaff.fi/tyopaikka/avoin-hakemus-kokiksi-tampereen-alueelle-7904207-2/