Avoin hakemus vuoropäälliköksi

Avoin hakemus vuoropäälliköksi
Sijainti:Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku alkaa:01.07.2024 klo 09:00
Haku päättyy:31.07.2024 klo 23:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Heti tai sopimuksen mukaan

Oletko lykännyt uuden työn hakemista tai koetko, että uuden työn hakeminen on aikaa vievää ja työlästä? Haluaisit ehkä aloittaa työt nopeasti ja jossakin sinun suosikkiravintoloistasi? Me Wireellä arvostamme osaamistasi ja teemme parhaamme, että saat työskennellä juuri sellaisessa työssä missä viihdyt. Meille on tärkeää, että saat tehdä töitä juuri sinulle sopivassa ja sinua kiinnostavassa ympäristössä osaamistasi vastaavalla palkkauksella. 

Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia vuoropäällikköjä pääkaupunkiseudun yhteistyökumppaneillemme. Usein vuoropäälliköiden työpaikat tulevat hiljaiseen hakuun, eikä työilmoitusta välttämättä ollenkaan julkaista. Teemme tiivistä yhteistyötä yli 50 ravintolan kanssa ja nyt sinulla on mahdollisuus saada tietää ensimmäisten joukossa uusista ja kiinnostavista työpaikoistamme.

Tavoitteenamme on tarjota sinulle aina parempi sopimus, mitä sinulla on aiemmin ollut. Tämä on oiva hetki kilpailuttaa nykyinen työsi, työsopimuksesi sekä palkkasi. Kauttamme rekrytoidut vuoropäälliköt työllistyvät lähtökohtaisesti aina ravintolan omille kirjoille vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Huomioithan, että sinulla tulee olla aiempaa vuoropäällikön työkokemusta, jotta voit jättää hakemuksesi tähän ilmoitukseen. Mikäli sinulla ei ole aiempaa työkokemusta vuoropäällikön työtehtävistä, suosittelemme lämpimästi hakemaan meidän muita avoimia työpaikkojamme osoitteesta https://wirestaff.fi/.

Miten hakeminen toimii?

1. Jätä hakemus tämän ilmoituksen linkin kautta. Liitäthän mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Kerrothan jo hakemusvaiheessa mahdollisimman monipuolisesti osaamisestasi ja työkokemuksestasi.

2. Olemme yhteydessä sinuun ja ehdotamme sinun aikatauluusi sopivaa tapaamista.

3. Tapaamisessa käydään läpi sinun työhistoriaasi sekä toiveitasi ja ehtojasi uuden työn suhteen. Luomme sinulle tapaamisen aikana tai sen jälkeen hakijaprofiilin, johon listaamme kaikki haastattelussa käydyt toiveesi ja lisäämme sinut vuoropäälliköiden pooliin.

4. Kerromme sinulle jo heti haastattelussa, mikäli meillä on profiiliisi ja toiveisiisi sopivia työpaikkoja auki. Haastattelun jälkeen autamme sinua työllistymään haluamaasi työpaikkaan.

5. Mikäli meillä ei ole tarjota juuri sinun toiveisiisi sopivaa työtä kyseisellä hetkellä, vuoropäälliköiden poolissa olemalla varmistat sen, että uuden työn auetessa olemme heti yhteydessä sinuun ja kuulet ensimmäisten joukossa työpaikasta.

Laitathan linkin kautta hakemusta tulemaan, niin katsotaan yhdessä, mikä on sinun seuraava työpaikkasi!

https://wirestaff.likeit.fi/apply/22428984

Lisätietoja yhteydenottoa varten:

Juuso Puustinen

045 633 5901

juuso.puustinen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/avoin-hakemus-vuoropaallikoksi-22428984-5/