Catering-tarjoilija keikkatyöhön

Catering-tarjoilija keikkatyöhön
Sijainti:Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa
Haku alkaa:01.07.2024 klo 09:00
Haku päättyy:01.08.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia juhlapäiviä ja tyylikkäitä tapahtumia? Haemme nyt uusia ammattilaisia porukkaamme!

Etsimämme henkilö

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia catering-tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijoilla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa catering-tarjoilijan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi catering-tarjoilijana sisältävät esimerkiksi liinoituksia, kattauksia ja alkoholitarjoilua. Kyseessä saattaa olla hotellien tilaustarjoilua, häitä, tai muita vastaavia tapahtumia, joten keikat ovat takuulla vaihtelevia, merkityksellisiä ja monipuolisia.

Työajat

Pääset itse valitsemaan applikaatiostamme juuri sinulle sopivat työvuorot ja täten vaikuttamaan työaikoihisi. Voit tehdä juuri niin paljon vuoroja, kun sinulle sopii.

Palkkaus

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan (14-16€/h) sekä vuorokohtaiset lisät työehtosopimuksen mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/advert/29290726.

Lisätietoja

Sanni Vennola

sanni.vennola@wirestaff.fi

--

Tähän kyseiseen työhön vaaditaan suomen kielen taitoa. Englannin kielisenä hakijana olet tervetullut hakemaan muita WireStaffin avoimia tarjoilijan sekä ravintola-apulaisen työpaikkoja.

Fluency in the finnish language is required for this particular job. As an english-speaking applicant, you are welcome to apply for other open positions as a waiter or restaurant assistant at WireStaff.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/catering-tarjoilija-keikkatyohon-29290726/