CNC-Koneistaja Seinäjoelle

CNC-Koneistaja Seinäjoelle
Sijainti:Seinäjoki
Haku alkaa:08.07.2024 klo 00:00
Haku päättyy:31.07.2024 klo 00:00
Työaika:2-vuorotyö

Memar Oy on suomalainen metallialan yritys, jolla on lähes 40 vuoden kokemus metallin työstämisestä. Yritys valmistaa tuotteita takeista laadukkaaksi tuotteeksi joustavasti asiakkaidensa tarpeen mukaan. Memarin toimipisteet sijaitsevat Seinäjoella, Virroilla, Toijalassa ja Pirkkalassa.

Meillä on nyt etsinnässä Memar Oy:lle CNC-KONEISTAJA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle. 

Etsimme CNC-koneistajaa, jolla toivotaan löytyvän aikaisempaa kokemusta sorvauksesta ja monitoimisorvista (Mazak). Muu koneistustausta on isona plussana. Tehtävänä on koneenrakennukseen liittyen erilaisten varaosien ja komponenttien valmistusta. Työtä tehdään arkisin 2-vuorossa.

Toivomme hakijoilta vähintään muutaman vuoden työkokemusta (ja/tai koulutusta) koneistuksen parissa. Toivomme myös reipasta ja omatoimista työskentelyotetta, valmiutta 2-vuorotyöhön sekä suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen hyvämaineisessa ja kehittyvässä yrityksessä. Saat leppoisan ja viihtyisän työympäristön, jossa on kannustava ilmapiiri ja työntekijät puhaltavat yhteen hiileen. Työhösi saat kattavan perehdytyksen. Palkkaus määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi mukaan, ja on oikein kilpailukykyinen.

Työsuhde solmitaan alkuun Wire Henkilöstöpalveluiden kautta, jonka jälkeen siirtyminen Memarin kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Haku hoidetaan Wire Henkilöstöpalveluiden kautta. Pääset hakemaan paikkaa osoitteesta www.wirestaff.fi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Yhteydenotot ainoastaan Wirelle Christian Kemppaiselle, p. 040 307 5203 / christian.kemppainen@wirestaff.fi 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/cnc-koneistaja-seinajoelle-14004570-4/