Ikkunanpesijöitä kesä ja syyskaudelle (2 kpl)

Ikkunanpesijöitä kesä ja syyskaudelle (2 kpl)
Sijainti:Kaarina, Lieto, Turku
Haku alkaa:03.07.2024 klo 13:00
Haku päättyy:21.07.2024 klo 23:59
Työn kesto: 3 - 6 kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sovitaan erikseen
Haemme ikkunanpesijöitä asiasyritykselle Turunseudulla!
Haemme reippaita ja ammattitaitoisia ikkunanpesijöitä asiakasyritykselle Turunseudulla. Työtä on tarjolla enemmän loppukesälle sekä syyskaudessa.
Työ on hyvin fyysisesti raskasta ja tarkkuutta vaativaa. Ikkunapesuja suoritetaan asiakasyrityksemme monissa erilaisissa loppuasiakaskohteissa sekä sisä- että ulkotiloissa. Työtä on tarjolla vaihtelevin tunnein ja pääset vaikuttamaan omaan työmääräsi ja työaikoihisi. Työtä tehdään lähtökohtaisesti arkisin ns. virka-aikaan.
Aikaisempi kokemus ikkunanpesusta ei ole välttämätön, mutta se katsotaan eduksi työnhaussa. Henkilönostimen käytön osaaminen katsotaan myös eduksi. Etsimällämme henkilöllä on hyvää tekemisen asennetta ja motivaatiota, ymmärrystä asiakaspalvelun ja luotettavuuden merkityksestä työssä. Sinulla on aito halu auttaa asiakkaita, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja sinulla on reipas asenne työntekoa kohtaan. Olet täsmällinen ja huolellinen, ja osaat suomen kieltä riittävän hyvin kommunikoidaksesi asiakkaiden kanssa suomeksi. 
Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivien henkilöiden löydyttyä ja työn kesto määräytyy kohteiden mukaan. Hyvällä tekijällä voi olla mahdollisuus lisätöihin yleisesti siivouskohteissa ikkunapesujen lisäksi.
Työ vaatii oman auton, jotta pääset työpaikan kokoontumispaikalle, ns. kotipesälle, josta siirtyminen asiakaskohteiseen tapahtuu siivousyrityksen omalla kalustolla. Kokoontumispaikalle on huonot kulkuyhteydet julkisella liikenteellä. 

Mukava työporukka odottaa sinua jo! 
Hae siis työpaikkaa alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä:
Lisätietoa työstä:
Sari Nordlin
puh. 050 394 8760
sari.nordlin@wirestaff.fi

Wire Henkilöstöpalvelut - Hyvässä Wireessä!

Olemme kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää tuntea asiakkaat ja työntekijät henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhia puheita eikä kiertelyä.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/ikkunanpesijoita-kesa-ja-syyskaudelle-25975114-4/