Juniori tarjouslaskija

Juniori tarjouslaskija
Sijainti:Pirkanmaa, Tampere
Haku alkaa:04.06.2024 klo 00:00
Haku päättyy:16.06.2024 klo 00:00

Haemme nyt uransa alkutaipaleella olevaa tarjouslaskijaa asiakkaamme palvelukseen

Pääasiallinen tehtäväsi on tarjouslaskenta ja sen lisäksi pääset aktiivisesti osallistumaan urakkaneuvotteluihin.

Sinulla on kaupallista silmää, numerotarkkuutta sekä hyvät neuvottelutaidot. Hyvät lähtökohdat tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antaa kaupallinen AMK-koulutus. Odotamme hakijoilta Office- paketin ja erityisesti Excelin kiitettävää hallintaa. Microsoft Business Navin tai Business Centralin aiempi käyttökokemus katsotaan eduksesi. Persoonana olet reipas, dynaaminen sekä innokas ja työotteeltasi itsenäinen ja aktiivinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen pestin alansa kärkitoimijan palveluksessa. Saat tehtävääsi täyden perehdytyksen ja avuliaan tiimin täyden tuen. Työsuhde on kestoltaan vuoden mittainen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, kuitenkin viimeistään heinäkuun alkupäivinä. Tehtävän palkkaus 2500-3000 eur/kk osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Mikäli tunnistit itsesi edellisestä, kuulisimme sinusta mielellämme lisää! Lisätietoja saa Hannalta ma-to joko sähköpostitse hanna.heikkila-collin@wirestaff.fi tai puhelimitse 044 901 6902. Hae tehtävää 16.6.2024 mennessä ja liitä hakemukseen ansioluettelosi.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/juniori-tarjouslaskija-28367054/