Keittiöpäällikkö Dylan Bölen kesäsesonkiin

Keittiöpäällikkö Dylan Bölen kesäsesonkiin
Sijainti:Helsinki
Haku alkaa:29.05.2024 klo 09:00
Haku päättyy:16.06.2024 klo 23:00
Työn kesto: 1 - 3 kk, Heinäkuun 2024 loppuun
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Kesäkuu 2024

Haemme nyt keittiöpäällikköä Pasilassa sijaitsevaan Dylan Böleen kesän ajaksi!

Etsimme henkilöä, jolla on energinen ja eteenpäinvievä asenne, sekä aitoa halua johtaa monipuolista lounaskeittiötä kohti onnistumisia. Ymmärrät esihenkilön roolin ja tiimityön merkityksen ravintolaliiketoiminnassa. Olet joustava, paineensietokykyinen ja palveluhenkinen ammattilainen, joka kykenee ottamaan vastuuta itsenäisesti. Osaat suunnitella asiakaslähtöisesti lounasruokalistoja ja tehdä inventaarioita, sekä tuot rohkeasti esiin myös omia ideoitasi ja osallistut tiimisi kanssa uuden suunnitteluun, ottaen huomioon sesonkivaihtelut ja ravintolan monipuolisuuden.

Edellytämme sinulta keittiöalan esimiestutkintoa tai kokemusta vastaavista tehtävistä (vuoromestari, keittiömestari tai keittiöpäällikkö) sekä vankkaa taustaa päivittäisestä ruoan valmistuksesta. Olethan valmis suorittavaan työhön ja johtamaan keittiötoimintaa asiakaslähtöisesti. Työkieli on pääsääntöisesti suomi, mutta edellytämme lisäksi hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, jossa voit haastaa omaa osaamistasi ja kehittyä ammatillisesti yhdessä ammattitaitoisen ja mukavan tiimin kanssa. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihisi ja työtapoihisi. Työvuorot painottuvat arkipäiviin ja lounasaikoihin. Tarjolla on täydet tunnit vähintään kesäkuun ja heinäkuun ajaksi, mutta työt jatkuvat mahdollisesti myös elokuun loppuun saakka. Työ on määräaikainen ja tunteja 112,5h/3vko.

Tehtävä täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä. Työtehtävät alkavat heti tai sopimuksen mukaan, viimeistään kesäkuun alkupuolella. Palkkaus määräytyy sopimuksen mukaan, joten esitäthän palkkatoiveesi myös hakemuksessa. Hakemuksen voit jättää tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/apply/27743849.

Lisätietoja:

Juuso Puustinen

juuso.puustinen@wirestaff.fi

045 633 5901

https://wirestaff.fi/tyopaikka/keittiopaallikko-dylan-bolen-kesasesonkiin-27743849-2/