Keruupiiriasentaja / vaakamies pääkaupunkiseudulle - WireStaff Oy

Keruupiiriasentaja / vaakamies pääkaupunkiseudulle

Keruupiiriasentaja / vaakamies pääkaupunkiseudulle
Haku alkaa:13.11.2023 klo 07:00
Haku päättyy:10.12.2023 klo 23:55
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Etsimme keruupiiriasentajaa/ vaakamiestä liittymään asiakkaamme tiimiin pääkaupunkiseudulle! Keruupiiriasentajana vastaat keruupiirien asentamisesta ja ylläpidosta erilaisissa lämpöpumppu- ja aurinkoenergiaprojekteissa.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta ennen kaikkea innokas ja oppimishaluinen asenne. Sinun tulisi pystyä itsenäiseen työskentelyyn, mutta myös tiimityöskentelyyn muiden asentajien kanssa.

Toivomme, että sinulla on vähintään tekninen peruskoulutus ja käytännön kokemusta sähkö- tai LVI-alalta. Sinulla tulisi olla myös hyvät kädentaidot, tekninen ymmärrys ja kyky lukea teknisiä piirustuksia. Työturvallisuuskortti ja voimassaoleva ajokortti ovat myös välttämättömiä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn kestävän kehityksen alalla. Pääset työskentelemään innostuneen ja osaavan tiimin kanssa, jossa on hyvä työilmapiiri. Tarjoamme myös kattavan perehdytyksen tehtävään ja kilpailukykyisen palkan.

Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/11303913

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lasse Sopanen

lasse.sopanen@gmail.com

0414313477

https://wirestaff.fi/tyopaikka/keruupiiriasentaja-vaakamies-paakaupunkiseudulle-11303913/