Kiinteistöhuollon päivystäjä

Kiinteistöhuollon päivystäjä
Sijainti:Kaarina, Naantali, Raisio, Turku
Haku alkaa:19.05.2024 klo 07:30
Haku päättyy:03.06.2024 klo 09:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi voimassa oleva
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Sovitusti

Haemme asiakasyrityksellemme Raisioon kiinteistöhuollon viikkopäivystäjää

Saatat olla kiinteistöhuoltoalan opiskelija tai muuten kilometrejä kiinteistöpalvelualalla kerryttänyt lisätienestejä etsivä tekijä! Pääasia, että sinulta ei mene sormi suuhun erikoisissakaan tilanteissa ja voimme luottaa ettet nuku kauneusunia kun joku kaipaa apuasi kohteessa vuorokauden aikaan katsomatta! 

Työ on pääosin asiakaspalvelua (liputusten hoitaminen, unohtuneet avaimet yms. asiakaskohtaamiset), havainnointia ja mahdollisten häiriötilanteiden tai vaurioiden toteamista ja tarvittavien toimepiteiden käynnistämistä. Tärkein tehtäväsi on hoitaa "toimistoajan" (ma-pe, klo 8-16) ULKOPUOLISET tehtävät tyylikkäästi ja luotettavasti. Lauantaina ja sunnuntaina hoidat päivystystehtäviä 24/7. Päivystysviikkosi alkaa perjantaisin klo 16.00 ja päättyy seuraavana perjantai aamuna klo 8.00. Töitä on tarjolla kiertävän vuoron mukaisesti joka 4 viikko tai halutessasi useammin.

Tiimisi antaa sinulle perehdytyksen ja tuen. He ovat ihmisläheisiä ja esimiehen tuki sekä keskusteluyhteys on aidosti olemassa. Etsimämme henkilö tietää, että asiakas (eli asukas) maksaa hänen palkkansa. Kohteet sijaitsevat Raisiossa, Naantalissa, Turussa ja Kaarinassa. Toimisto sijaitsee Raisiossa, josta esimerkiksi asiakkaan avaimet noudetaan ennen keikkaa. Asiakaslupauksen mukaan olet tunnin sisällä asiakkaan luona, joten huomioitahan tämän seikan tehtävää hakiessasi.

Ajokortti ja käytössä oleva auto sekä sujuva suomen kieli ovat edellytys yhteistyölle. Perus IT taidot helpottavat hommaasi koska kirjaat tapahtumat sähköiseen järjestelmään. 

Päivystyskorvaus on 127 €/vko varalla olosta. Tehdystä työstä maksetaan TES mukainen tuntipalkka tehtyjen tuntien mukaan (12,32 €-15 €/h) kokemuksen ja sopimuksen mukaan.

Jos haluat laajentaa osaamispohjaasi ja saada lisätienestejä, hae paikkaa kauttamme! http://wirestaff.likeit.fi/apply/26867894

Lisätietoja antaa: Hanski Hynni, puh. 040 307 5016, hanski.hynni@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

 

https://wirestaff.fi/tyopaikka/kiinteistohuollon-paivystaja-26867894-2/