Laserleikkaaja metallipajalle - WireStaff Oy

Laserleikkaaja metallipajalle

Laserleikkaaja metallipajalle
Sijainti:Oulu
Haku alkaa:25.10.2023 klo 00:00
Haku päättyy:10.12.2023 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme on rautarakenteisiin ja teräsrunkoihin erikoistunut metalliyritys, joka etsii riveihinsä laserleikkaajaa. Työpaikka sijaitsee Oulussa.

Työnkuva sisältää asiakasyrityksemme metallihallissa laserleikkausta koneella. Käytännössä tehtäviin kuuluu materiaalin leikkaamista piirustusten mukaisesti sekä koneiden ohjelmointia. Valitset siis materiaaleja, käytät laserleikkureita ja valmistat eri osia ja tuotteita tuotannon seuraaviin vaiheisiin. Laserleikkaustyön lisäksi on mahdollista tehdä myös muuta metallityötä.

Työssä menestyt aikaisemmalla kokemuksella metallialasta, työkoneiden tuntemuksella sekä piirustusten lukutaidolla. Mikäli sinulta löytyy hyvän asenteen lisäksi osaamista laserleikkauksesta, paikkasi on melkein jo sinun!
Työssä vaadimme voimassa olevaa tulityökorttia.
Reippaalle tekijälle on tarjoilla vakituinen työpaikka kilpailukykyisellä palkalla hyvässä talossa.
HOX! Myös oppisopimusmahdollisuus!

Kiinnostuitko?

Hae paikkaa heti tänään. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa

Marjo Lipponen

p.044 237 7839

marjo.lipponen@wirestaff.fi

Wire Henkilöstöpalvelut on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

Wirestaff on nyt myös Oulun alueella!

Toimistomme sijaitsee Nummikadulla aivan Oulun ydinkeskustassa. Laajennamme aluetta koko ajan ja peruslähtökohtamme on, että haluamme toimia luotettavasti ja asiakaslähtöisesti!

https://wirestaff.fi/tyopaikka/laserleikkaaja-metallipajalle-15542494-2/