Monipalvelutyöntekijä, Pirkkala (2 kpl)

Monipalvelutyöntekijä, Pirkkala (2 kpl)
Sijainti:Pirkkala
Haku alkaa:24.06.2024 klo 00:00
Haku päättyy:31.07.2024 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Sopimuksen mukaan
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Oletko palveluhenkinen työntekijä, jolta sujuu niin siivous- kuin astiahuolto ja pienet keittiön avustavat tehtävät?

Wirestaff etsii monipalvelutyöntekijöitä työskentelemään Pirkkalan kunnan kouluihin ja päiväkoteihin. Monipalvelutyöntekijä työskentelee arkipäivisin erityisesti aamupainotteisissa työvuoroissa 06-17 välillä.

Monipalvelutyöntekijän työ voi olla keittiö- tai siivouspainotteista. Siivouspainotteisissa vuoroissa monipalvelutyöntekijä huolehtii kohteen siivouksesta ja keittiön puolella pyörittää astiahuoltoa. Puhtaanapidon lisäksi vastuualueeseen voi kuulua esimerkiksi puuron keittäminen, lisäkkeen valmistus ja ruokien lämmitys sekä esille laitto.

Työtä on keikkaluontoisesti ja määräaikaisesti. Keikkaluontoisessa työssä voit valita joustavasti omat työvuorosi muun työn tai opiskeluiden rinnalle, itsellesi sopivaksi. Näin voit päättää, koska työskentelet! 

Etsimme työntekijää, jolla on jo aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä tai alan koulutus. Jos olet keittiöpuolen ammattilainen, älä epäröi hakea - sinut voidaan perehdyttää puhtauspuolen tehtäviin! Unelmahakijamme on joustava, ahkera ja asiakaspalveluhenkinen. Tämän lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, hygieniapassia sekä kykyä toimia ripeästi ja oma-aloitteisesti. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa ja iloista asennetta!

Jos kiinnostuit, niin täytä hakemus jo tänään oheisen linkin kautta!
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Ville Kangasmäki,

Puh. 044 901 6930

ville.kangasmaki@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset.
Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/monipalvelutyontekija-pirkkala-9690853-2/