Pikahaku! Tuotanto / varasto

Pikahaku! Tuotanto / varasto
Sijainti:Valkeakoski
Haku alkaa:07.06.2024 klo 10:00
Haku päättyy:14.06.2024 klo 23:59
Työn kesto: 1 - 3 kk
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:sopimuksen mukaan

Styroplastin juuret ulottuvat vuoteen 1977, jolloin Olli Heliövaara perusti EPS-tehtaan Kangasalalle. Nykyinen nimi Styroplast Oy ja Valkeakoskella sijaitsevat laajemmat toimitilat otettiin käyttöön 1992. Vahvuutenamme on erikoistuminen routaeristämiseen. Tunnemme erilaisten routakohteiden vaatimukset ja palvelemme asiakkaitamme tuotteiden lisäksi myös asiantuntevalla osaamisella. Styroplast tunnetaankin EPS-eristeiden osaajana rakennusalan ammattilaisten parissa jo usean vuosikymmenen takaa. Styroplast Oy siirtyi tammikuussa 2018 salolaisen Finnfoam Oy:n omistukseen. Kaupalla Finnfoam halusi vahvistaa kasvuaan ja puolustaa lämmöneristeiden tuotannon säilymistä kotimaisissa käsissä sekä Valkeakoskella.

ETSIMME NYT Valkeakoskelle Styroplastille motivoitunutta työntekijää tuotannon/varaston työtehtäviin.

Työtehtävässä sinut perehdytetään vastaamaan itsenäisesti sahauspuolen tehtävistä mm. tavaran ajosta trukilla koneeseen, materiaalin asettelusta, koneen säädöistä ja valmiiden tuotteiden varastoon saattamisesta. Tehtävä vaatii tarkkaa ja huolellista työotetta. Työtä tehdään ns. katkeavassa 3-vuorossa. Työssä noudatetaan muovi- ja kemian tuoteteollisuuden työehtosopimusta. Työ alkaa mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä, ja jatkuu ainakin elokuun puoleen väliin, sisältäen mahdollisuuden jatkoon.

Hakijoilta toivotaan oppimishaluista asennetta ja mahdollisuus tehdä vuorotyötä. Koulutus tai aikaisempi kokemus katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Trukilla ajotaito on hyödyksi kyseisissä työtehtävissä.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa arkisin ma-pe Jani Rajala puh. 040 307 5205. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/pikahaku-tuotanto-varasto-28487103/