Polkupyörämekaanikko Tampereelle (2 kpl) - WireStaff Oy

Polkupyörämekaanikko Tampereelle (2 kpl)

Polkupyörämekaanikko Tampereelle (2 kpl)
Sijainti:Tampere
Haku alkaa:26.11.2023 klo 00:00
Haku päättyy:10.12.2023 klo 00:00

Oletko polkupyöristä ja niiden rakentamisesta kiinnostunut alan ammattilainen tai polkupyöriin perehtynyt intohimoinen harrastaja? Miltä kuulostaisi, jos rakkaan harrastuksen voisi kääntää myös ammatiksi?

Haemme nyt osaavaa polkupyörämekaanikkoa asiakkaallemme hyvien kulkuyhteyksien päähän Tampereen Tesomalle. Työ alkaa heti sopimuksen mukaan ja kyseessä kokoaikainen työ. Työtä tehdään arkisin ma-pe klo 9-17. Työt alkaa suoraan asiakkaan kirjoilta, kyseessä on suorarekrytointi. 

Työnkuva sisältää polkupyörien huoltotöiden lisäksi mm. muiden kuntoilulaitteiden huoltotöitä ja asiakaspalvelua huollon vastaanotossa.

Mitä työ tarjoaa?

  • Monipuolisen työnkuvan polkupyörien parissa
  • Aloituspalkkaus 2200-2500€/kk
  • Pitkäaikainen työsuhde

Mitä toivotaan?

  • Kokemusta pyörien korjauksista harraste- tai ammattitasolla
  • Eri pyörävalmistajien tuotteiden ja lisävarusteiden tuntemus plussaa
  • Sitoutumista pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa arkisin ma-pe 12-16 Ville Kangasmäki, puh. 044 901 6930, ville.kangasmaki@wirestaff.fi Voit hakea paikkaa tekemällä profiilin sivulla www.wirestaff.fi, liitä mukaan ansioluettelosi palkkatoiveineen.

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/polkupyoramekaanikko-tampereelle-16450610-2/