Prosessityöntekijä — AVOIN HAKEMUS (2 kpl)

Prosessityöntekijä — AVOIN HAKEMUS (2 kpl)
Sijainti:Oulu
Haku alkaa:05.07.2024 klo 00:00
Haku päättyy:21.07.2024 klo 00:00
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Toistaiseksi
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

TYÖPAIKKAKUVAUS

Haemme hyvän asenteen ja oppimiskyvyn omaavia työntekijöitä prosessiteollisuuden monipuolisiin ja tarkkuutta vaativiin tuotantotehtäviin Oulun seudulle.

MIHIN HAEMME?


Haemme yhteistyössä useiden alan johtavien asiakasyritystemme kanssa hyvällä asenteella ja reippaalla työotteella varustettuja työntekijöitä erilaisiin valmistustuotannon työtehtäviin.

Prosessityöntekijän tehtävät pitävät sisällään esimerkiksi tuotantokoneiden käyttämistä ja valvomista, tuotteiden pakkaamista, laadunvarmistusta sekä raaka-aineiden ja tuotantomateriaalien käsittelyä. Etsimme henkilöitä, joilla olisi prosessialan koulutus tai työkokemus.

Asiakasyrityksemme sijaitsevat Oulun seudulla. Prosessiteollisuudessa töitä tehdään pääasiassa 2-3-vuorossa, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä aamu-, ilta- ja-tai yövuoroissa. Työsuhteet ovat alkuun määräaikaisia, mutta hyvin töissä pärjäävällä on mahdollisuus työllistyä pidemmäksikin aikaa sekä myöhemmin mahdollisesti siirtyä asiakasyrityksiemme kirjoille.

KETÄ ETSIMME?


Etsimämme henkilö on motivoitunut olemaan poikkeuksetta työssään huolellinen, tarkka ja ahkera. Sinulta löytyy oma-aloitteisuutta ja aitoa innostusta ja kykyä oppia uutta. Olet joustava työntekijä ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Prosessiteollisuudessa työskentely tapahtuu usein puhdastiloissa, joten toivomme sinulta valmiutta työskennellä suojavarusteissa. Työtehtäviin perehdytetään suomeksi, joten sujuva suomen kielen taito on edellytys.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään osoitteessa www.wirestaff.fi.

Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

LISÄTIETOJA TEHTÄVÄSTÄ ANTAA:

Jaana Kailaste

jaana.kailaste@wirestaff.fi

 

WIRE HENKILÖSTÖPALVELUT on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija. Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme — ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/prosessityontekija-avoin-hakemus-27062238-5/