Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikkö
Sijainti:Turku
Haku alkaa:06.06.2024 klo 12:00
Haku päättyy:30.06.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta

Haemme jo aiempaa vahvaa ravintola-alan esihenkilökokemusta omaavaa RAVINTOLAPÄÄLLIKKÖÄ Turkuun.

Ravintolapäällikön tehtävää odottaa miellyttävän kutsuva ravintola. Ruokalistasta löytyy upean houkuttelevat annokset niin seurusteluun kuin isonpaankin nälkään. Tämä ravintola on kohtaamispaikka, jossa nautitaan hyvästä ruuasta ja tunnelmasta. 

Ravintolapäällikön tehtävässä pääset johtamaan ravintolaa kokonaisuutena. Olet avainasemassa konseptin jatkuvassa kehityksessä ja työntekijöiden koulutuksessa. Olet esimerkillinen, ahkera työntekijä ja osaat kantaa vastuusi, mutta ymmärrät, että vastuuta voi jakaa myös muille. Tehtäväsi on luoda tiimi, jossa kaikki ymmärtävät yhteiset tavoitteet ja tekevät töitä yhdessä niiden saavuttamiseksi, sinun esimerkilläsi.

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää omaa työtäsi sekä haastaa itseäsi. Kyseessä on vakituinen ja kokoaikainen työ ja työt alkaa heti, viimeistään elokuussa, sopivan oikean henkilön löydyttyä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset työtehtävät ja mukavan työporukan, jossa työtä on ilo tehdä. Saat työhösi kattavan perehdytyksen sekä yrityksen ammattitaitoisen johdon tuen.

Tehtävään hakevalta odotetaan aiempaa kokemusta ravintola-alan esihenkilötyöstä sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hakijan odotetaan olevan rohkea ja oma-aloitteinen, sekä hänellä on kykyä ottaa vastuuta. 

Heräsikö kiinnostus? Älä jää miettimään, vaan jätä hakemus tämän linkin kautta: http://wirestaff.likeit.fi/apply/28440152

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Sari Nordlin

puh. 050 394 8760

sari.nordlin@wirestaff.fi

 

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.
Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 80 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme – ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/ravintolapaallikko-28440152/