Sähköasentaja (Vihti) - WireStaff Oy

Sähköasentaja (Vihti)

Sähköasentaja (Vihti)
Sijainti:Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvinkää, Järvenpää, Kauniainen, Mäntsälä, Nummi-Pusula, Nurmijärvi, Tuusula, Vantaa, Vihti
Haku alkaa:20.11.2023 klo 07:00
Haku päättyy:10.12.2023 klo 23:55
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, Vakituinen
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Haemme asiakasyritykselle sähköasentajaa Vihdin Ojakkalaan. Kyseessä on on vakituinen työpaikka ja valittu hakija palkataan suoraan asiakasyritykselle. 

Kyseessä ei ole perinteinen sähköasentajan työ vaan työpäivät muodostuvat erilaisista ja monipuolisista työtehtävistä. Suurin osa työstä suoritetaan yhdessa paikssa Vihdissä, mutta työ pitää sisällään myös mahdollisia asennuksia muualla Suomessa. Työssä työskentelet itsenäisesti sähköjen parissa, joten vaadimme hakijalta vähintään S2 sähköpätevyyttä ja kykyä monipuoliseen työskentelyyn. Reilu kahden vuoden kokemus ja monipuolisesti suoritetut työtehtävät ovat vaatimus tehtävään palkatuksi tulemiseksi. 

Kysessä on kotimainen yritys, joka työskentelee merikonttien parissa. Vuokrakalustolle tehdään erilaisia korjauksia, uusiin kontteihin asennetaan erilaisia elementtä ja rakennetaan erikoiskontteja. Kontteja toimitetaan asiakkaan tarpeiden ja halujen mukaan. Sinä vastaisit sähköasennuksista.

Perustiedot:

-Kielitaito FI+ENG

-Työaika 8-16.00

-Työpiste: Vihdin varikko, Ojakkala

-Matkustus: Suomen sisällä asennuksia

-Vaatimuksena S2 sähköpätevyys

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae paikkaa heti tänään alla olevasta linkistä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/8864475

Lisätietoja tehtävästä antaa: Lasse Sopanen, puh. 041 4313477, lasse.sopanen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/sahkoasentaja-vihti-8864475/