Tarjoilija Hook Helsinkiin Kesätöihin

Tarjoilija Hook Helsinkiin Kesätöihin
Sijainti:Helsinki
Haku alkaa:01.02.2024 klo 09:00
Haku päättyy:03.03.2024 klo 23:59
Työn kesto: 3 - 6 kk, toistaiseksi
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Haemme reippaita, iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita ja food runnereita suosittuun siipiravintolaan kesän sesonkiin!

Hook on tunnettu maukkaista ruuistaan, hyvästä tunnelmastaan sekä urheilutarjonnasta. Asiakkaille on päivän selvää, että jääkiekon SM-liiga ja muut tärkeät tapahtumat näkyvät aina Hookin screeneiltä, joten urheilutarjonnasta tullaankin usein nauttimaan siipien, ribsien ja burgerien äärellä.

Tarjoilijan tehtävässä kannat kortesi kekoon asiakkaiden onnistuneessa illassa vastaten omista pöydistäsi. Etsimme tehtävään iloista ja reipasta tyyppiä, jolta hymy ei hyydy kiireen keskellä. Aikaisempi kokemus tarjoilijan tehtävistä katsotaan isoksi eduksi työpaikkaa täytettäessä.

Food runnerina viet ruokia pöytiin ja blokkaat astioita. Omaat reippaan asenteen työntekoa kohtaan ja jaksat hymyillä kiireenkin keskellä. Tämä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään suositussa ravintolassa vaikka ensimmäistä kertaa!

Molemmissa tehtävissä odotetaan tiimipelaajan taitoja ja reipasta asiakaspalveluhenkisyyttä! Tunteja on tarjolla vaihtelevasti kiireen mukaan. Innokkaat tekijät saavat halutessaan jatkaa extrana myös syksyllä.

Työt alkavat toiveiden mukaan toukokuun aikana.

Täytä nopea hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

http://wirestaff.likeit.fi/apply/8971105

Lisätietoja:

Nicolas Hakkarainen

nicolas.hakkarainen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/tarjoilija-hook-helsinkiin-kesatoihin-23374710/