Tarjoilija, Villa Silva

Tarjoilija, Villa Silva
Sijainti:Pirkanmaa, Nokia, Tampere
Haku alkaa:15.02.2024 klo 09:00
Haku päättyy:29.02.2024 klo 23:59
Työn kesto: Yli 12 kuukautta, sopimuksen mukaan
Työaika:Kokopäivätyö
Työ alkaa:sopimuksen mukaan

VILLA SILVA etsii TARJOILIJOITA Nokialle!

Nokialla sijaitseva, idyllinen Villa Silva- Skandinaavisiin lähituotteisiin luottava, mutta ranskalaisesta keittiötaidosta ammentava ravintola etsii joukkoonsa tarjoilijoita.

Etsimme nyt sinua, á la carte ja kassa- tarjoilija. Työskentelet monipuolisissa tarjoilijan tehtävissä mm. pöytiintarjoilun, tilausten vastaanoton sekä yleisen asiakaspalvelun parissa. 

Toivomme, että omaat jonkin verran aikaisempaa kokemusta tarjoilijan tehtävistä ja/tai alan koulutuksen. Edellytämme valmiutta työskennellä aamu- ja iltavuoroissa. Tärkeintä on kuitenkin aito kiinnostus alaa kohtaan ja halu tarjota asiakkaille paras mahdollinen ravintolakokemus! Hyvä asenne ja reipas ote työhön on tärkeintä.

Vastapainoksi sinulle tarjotaan monipuolinen ja kiinnostava työpaikka, jossa pääset kehittämään itseäsi ja ottamaan vastuuta. Tässä työssä ei varmasti tylsää hetkeä tule! Työ sopii erinomaisesti opiskeluiden ohelle tai toisen työn ohelle.

Työpaikka sijaitsee Nokialla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Bussilla ja junalla pääset kulkemaan helposti ja vaivattomasti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi hakemamme henkilö, täytä hakemus alla olevan linkin kautta, niin olemme sinuun yhteydessä! Aloitamme haastattelut jo haku aikana!  http://wirestaff.likeit.fi/apply/10260519

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Juuso Puustinen
045 633 5901
juuso.puustinen@wirestaff.fi

https://wirestaff.fi/tyopaikka/tarjoilija-villa-silva-10260519-2/