Tarjoilijoita Tampereelle

Tarjoilijoita Tampereelle
Sijainti:Pirkanmaa, Tampere
Haku alkaa:27.06.2024 klo 00:00
Haku päättyy:14.07.2024 klo 23:59

Etsitkö vaihtelevaa ja monipuolista työtä, jossa jokainen päivä on erilainen? Haluatko työskennellä nuorekkaissa ja viihtyisissä ravintoloissa? Haemme nyt uusia ammattilaisia porukkaamme!

Etsimämme henkilö

Etsimme reippaita, iloisia ja oma-aloitteisia tarjoilijoita, joilla asiakaspalvelu on veressä. Etsimällämme tarjoilijoilla olisi hyvä olla vähintään vuoden verran aiempaa à la carte -tarjoilijan työkokemusta, tai muuta ravintola-alan työkokemusta, sujuva suomen kielen taito sekä positiivinen asenne työntekoon. Edellytämme työssä täysi-ikäsyyttä. Katsomme eduksi, jos sinulta löytyy anniskelupassi sekä hygieniapassi.

Työtehtävät

Työtehtäväsi à la carte -tarjoilijana sisältävät tilausten ottamista, pöytiintarjoilua, asiakaspalvelua, kassankäyttöä sekä yleisen siisteyden huolehtimisesta. Voit halutessasi myös tehdä tilaustarjoilijan vuoroja.

Työajat

Pääset itse valitsemaan applikaatiostamme juuri sinulle sopivat työvuorot ja täten vaikuttamaan työaikoihisi. Voit tehdä juuri niin paljon vuoroja, kun sinulle sopii.

Palkkaus

Maksamme reilun kokemuksesi mukaisen palkan sekä vuorokohtaiset lisät työehtosopimuksen mukaan. Jokaisen palkan päälle maksamme myös vähintään 9% lomakorvausta.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa! Hakemukset toivomme tämän linkin kautta: https://wirestaff.likeit.fi/apply/27331923.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Eeva Leppänen Puh. 044 719 1784, sähköposti: eeva.leppanen@wirestaff.fi

Hyvässä Wireessä!

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meille on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työympäristöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/tarjoilijoita-tampereelle-29063349-3/