Tilaustarjoilijoita kesän tapahtumiin, keikkatyö (12 kpl)

Tilaustarjoilijoita kesän tapahtumiin, keikkatyö (12 kpl)
Sijainti:Varsinais-Suomi, Kaarina, Parainen, Naantali, Turku
Haku alkaa:17.05.2024 klo 15:00
Haku päättyy:31.05.2024 klo 23:59
Työn kesto: 1 - 3 kk, Toistaiseksi
Työaika:Muu osa-aikatyö
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan

Kiinnostaako joustava työ ravintola-alalla? Oletko työuraasi aloitteleva tekijä vai kenties jo kokeneempi ravintola-alan ammattilainen? Wirestaffin kautta löytyy vaihtelevia työtehtäviä monen tasoisille osaajille. Etsimme tarjoilijoita tulevan kesän tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Tässä työssä olet mukana luomassa Turun talousalueella arjesta juhlaa erilaisissa tapahtumissa, festareilla, valmistujaisissa, häissä sekä erilaisissa yritysjuhlissa.

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä vaihtelevissa kesäisissä työympäristöissä. Tuntityöläisenä sinulla on mahdollisuus täyttää kalenterisi oman käytettävyytesi mukaisesti. Työt sijoittuvat useasti iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin myös opiskelijalle tai vaikka toisen työn rinnalle.

Onhan sinulla hymy huulessa ja pilke silmäkulmassa. Tässä työssä hyödyt aiemmasta kokemuksestasi ravintola-alan tehtävistä. Työ vaatii turnauskestävyyttä, valmiutta tehdä kaikkia osoitettuja työtehtäviä sekä aitoa kykyä ja halua työskennellä tiimissä. Työnkuva määräytyy taitojesi mukaan. 

Lisäksi tarvitset hygienia- ja anniskelupassin. Mikäli sinulta ei näitä vielä löydy, ei hätää – voit suorittaa ne myös rekrytointiprosessin edetessä! Työssä suoriutuaksesi tulee sinun olla täysi-ikäinen.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työvuorot painottuvat kesään, mutta halutessasi voit jatkaa syksyllä keikkailua. Palkkaus on minimissään Matkailu- ja ravintola-alan tes mukainen ja konkareille löytyy neuvotteluvaraa.

Jätä hakemus jo tänään tämän hakulinkin kautta:http://wirestaff.likeit.fi/apply/26751234

Aloitamme haastattelut hakuaikana!

HUOM! Jätäthän hakemuksen hakulomakkeen kautta, sillä emme voi tietoturvasyistä huomioida sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

NOTE! Please leave your application through the application form, do not send it by email. Applications that are sent through the form are only noticed in the recruitment process!

Hae paikkaa viimeistään 15.5.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa:

Sari Nordlin, puh. 050 394 8760, sari.nordlin@wirestaff.fi

#HyvässäWireessä

Wire on tuore, mutta kokenut henkilöstöalan toimija.

Osaamisemme pohjautuu yhteensä yli 40 vuoden kokemukseen henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista useilta eri toimialoilta. Meilel on tärkeää, että tunnemme asiakkaamme ja työntekijämme henkilökohtaisesti. Ymmärrämme myös erilaisten työpymäsitöjen haasteet ja vaatimukset. Wire on meidän näköisemme - ei turhaa kiertelyä tai jauhtantaa.

https://wirestaff.fi/tyopaikka/tilaustarjoilijoita-kesan-tapahtumiin-keikkatyo-26751234-2/